Spirituelmentor - Forside

Vi lever i en verden af levende energi…

            4fbf3d844bcd725052012.jpg

Vi har tidligt lært at skelne mellem energi og stof. F.eks. at radiobølger er energi, og brødristeren er stof.
Vi lærte i fysiktimerne, at energi kan omdannes til stof, og omvendt, – og at energien er konstant. Derfor får vi nemt en opfattelse af, at der er et modsætningsforhold.

At genstande er enten energi eller stof, som godt nok kan forandres fra den ene til den anden tilstand.

Den nye fysik giver os et andet billede. I dag ved vi, at de mindste bestanddele er små energipakker, der optræder som vibrerende strenge i frit flow, og når vi iagttager dem så ændre de sig til faste energipunkter.

Det gør det til en meget spændende tid for os at leve i, fordi videnskaben nu endelig nærmer sig, hvad de gamle åndelige traditioner over hele verden altid har sagt. Nemlig at – Alt er energi.

Det betyder, at der også følger videnskabelig støtte for endnu en ældgammel global åndelig lære, at – Vi alle sammen er ét.

I fysisk form og stof findes der en adskillelse imellem dig og mig, men på det subatomare niveau, består både du, jeg og alt andet, af energi. Og energi har ingen fysiske barriere.
Vi oplever den fortættede energi i kroppen og synes der er en afgrænsning, men det er kun èt niveau af virkeligheden. På energi planet, er vi alle èt.

Det vil sige, at vi er en verden af levende energi, – et energi univers. 

Energi og bevidsthed er meget tæt forbundet. De følges ad, men mange er mest bevidste om den fysiske verdens form og stof, f.eks kroppen. Nogle er også bevidste om energien i kroppen.
Vores energi er dog større end den fysiske krop, – det rækker lige så langt som din bevidsthed opfatter. 

Hvis du sætter en kande med iskoldt vand foran dig, og langsomt nærmer dig kanden med hænderne, vil du på et eller andet tidspunkt mærke en temperaturforskel. Bevidstheden om kulde vil ramme dine håndflader.
Hvor tæt på eller langt du skal fra afhænger kun af, hvor meget sensitivitet eller perception du har optrænet til at sanse energien.

Energien strømmer altså fra kanden og udad, – uanset om du kan mærke den eller ej. Det er helt det samme med os. Vores energifelt rækker også længere ud end den fysiske krop. 

Når der ingen barriere er imellem os, så betyder det altså, at vi udveksler energi med hinanden og alt omkring os hele tiden.

Derfor giver det mening at være bevidst om, hvilken energi du sender ud i verden omkring dig! Og hvilken energi du er omgivet af og tager ind i det eget energifelt og påvirkes af!

Der er stor forskel på at udveksle energi ubevidst, og så at have en bevidst erkendelse af indflydelse og kontrol over processen.

Ubevidst udveksling kan f.eks give os følelsen af at være blevet ”smittet” af hinandens dårlige humør, eller irritation. Vi kan blive ilde til mode og synes at en eller anden ”sender os negative vibrationer”. Eller at der er mennesker der dræner os for energi. Vi kan opleve at situationer, steder, ting eller personer ligefrem stjæler vores vitalitet og kraft.

Det modsatte gør sig også gældende. Vi kan f. eks blive smittede af en andens glæde og opstemthed. Vi kan opleve en fred brede sig til os når et menneske hviler dybt i sig selv. Vi kan opleve at ting, steder, situationer eller personer ligefrem løfter os i energi.

Når vi ikke er bevidste om, og har kontrol over energiudvekslingerne bliver vi let skræmte, og synes der sker ting og sager vi ikke er herre over. Vi bliver trukket rundt i manegen af den energi vi er omgivet af. Vi bliver på den måde ofre for energien.

Faktum er at du har fuld kontrol over både udvekslingen af energi, og din egen oplevelse af den. Og du har evnen til at blive bevidst om den og direkte opfatte den i højere grad og meget større enkeltheder end du formodentligt er i stand til i dag.

Alle kan lærer at sanse deres egen personlige boble af energi.  Det er det energifelt der er omkring os, og som vores almindelige dagligdags bevidsthed giver os oplysninger fra.

Og alle kan lærer at fylde sig selv med energi der er forfriskende og livgivende. Det som de gamle traditioner bla. kalder for chi eller qi. – Kært barn mange navne. Den livgivende og lette energi er alle vegne omkring os, da vi jo lever i et energi univers.

Næsten ingen ved er at vi kan bevæge energien. Dirigere energien med vores intention. Vi kan tage lederslkab over vores energi...

 

Vi lever i en verden af levende energi…

         ALT ER ENERGI – og du har meget mere indflydelse end du aner.

 

           4f9a5ab58bc6a27042012.jpg

 

Vi lever i en spændende tid, fordi NU er tiden hvor videnskaben nu endelig beviser det de ældgamle traditioner altid har sagt.

                               ALT ER ENERGI 

 

Det giver os nye muligheder for at skabe vores virkelighed som vi ønsker den. - Det er et nyt verdensbillede, som vi skal forholde os til, som da vi gik fra at tro jorden var flad, til at vide jorden er rund.

 

Ligesom det dengang krævede nye spilleregler, bla nye måder at tænke og handle på og en  udvidelse af perceptionen, - så skal vi også i dag forholde os til nye måder at opfatte virkeligheden på.

 

Det kræver et skift i vores perception, men til gengæld bliver virkeligheden udvidet, dybere og mere autentisk. Bevidstheden udvider sig på flere planer end førhen. – Vi får højnet vores bevidsthed.

 

Det giver helt nye muligheder og redskaber, som er mere effektive. Vi kan bla hurtigt komme ind til essensen af, hvad der egentligt er i spil.

 

Èt redskab er, at opfatte verden som et spejl. Når vi først lærer det, så bliver det lettere, at ændre på nogle af de spilleregler som er i gang. Det bliver lettere at se spillet.

 

Endnu et redskab er, at vi faktisk selv har meget mere indflydelse på alt, end vi tror vi har. Vi kan tage mere lederskab og få meget mere ud af livet.

 

Oplevelsen af hvordan vi selv skaber vores liv, og hvordan vi kan ændre det så vi kan få det som vi vil vil have det, er en gave som giver mere frihedDet kan i sig selv gøre livet til en fest.

 

Der er mange andre nye redskaber vi kan tage i brug, når vi vil træde ind i næste niveau af vores vækst. At forholde os tildet, at alt er energi giver nogle forspring.

 

Energien er også det plan hvorpå alt er forbundet. Det er derfor vi kan blive farvet af andre menneskers humør eller følelsesmæssige stemninger. Det er deres energi og vibration som “smitter”.

 

På samme måde, som vi kan blive farvet, kan vi også holde rummet for andre, så de kan løfte sig i vores energetiske vibration, - hvis de ønsker det.
Vi kan lede os selv til en højere vibration uanset omgivelsernes tilstand, – og vi kan alle lærer at holde vores vibration.

 

Har du lyst til at vende verden på hovedet, og se med nogle nye briller på. Lade livet blive mere nemt og sjovt, og få mere succes ved at gøre tingene på en anderledes måde end de fleste har lært. Få mere flow i energien og leve magisk når det begynder at ske næsten af sig selv, fordi synkroniciteten indfinder sig.

Du kan læse mere i de kommende indlæg her på bloggen.

 

Jeg blogger om emner jeg også berører i min mentoring, og den måde det berører mit eget liv.

 

Du kan også tilmelde dig  workshoppen: Genvej til højere vibration og transformation... et fantastisk redskab som skaber meget mere flow i energien.

 

Og du kan bestille en mentoring med mig hvis du vil arbejde mere konkret med det i dit eget liv.

 

   Smil til verden – og lad verden smile igen

 
Panel title
Antal besøg: 1179

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12434601783752sekunder