Spiseforstyrrelser - Fedme

Hvordan opstår fedme? 

Mange tykke børn har tykke forældre. Det er fordi det er noget der kan ligge i

generne. Det kan være ting som dårlig energiomsætning og dårligere evne til at forbrænde fedt der, kan medføre overvægtsproblemer. Nogle mennesker er født med disse uheldige omsætningsproblemer, mens andre udvikler det senere hen i livet.

Hvorfor er fedme så udbredt? 


Fedmen er så udbredt fordi det er så nemt at komme i besiddelse af fed mad og slik med masser af sukker i. Det er billigt og kan findes i
ethvert supermarked. Endda sælger nogle skolekantiner slik og chips, hvilket gør at eleverne så nemt som ingenting kan få de søde sager. Går man ind i et supermarked, finder man hele ”afdelinger” hvor der står slik og chips. 

Måder at slanke sig på?


Det lyder enkelt nok, når man siger, spis mindre end kroppen forbruger. Spis sund mad og dyrk masser af motion. Men det er ikke altid vejen, mange tror det er den eneste vej, det er en af vejene man kan gå. Slanke piller tror mange mennesker også er vejen til vægttab. Men noget er det vigtigste er ens psyke og opbakning fra venner og familie, hvis man ikke kan klare det psykisk er det stort set umuligt at tabe sig. Fordi hjernen kan ikke følge med, og det ødelægger totalt ens tro på sig selv.


For nogen mennesker er det ekstra svært at tabe sig, fordi det ligger i ens gener. Så det kan ikke betale sig at tabe 5 kilo, for at tage 5 kilo på igen fordi ens gener ikke kan følge med vægttabet. 

Derfor er Fedme et samfunds problem


Derfor skal fedme skal ses som et samfundsproblem. -Fedme koster samfundet 14-18 milliarder kroner om året og ødelægger livskvaliteten for hundredtusinder af børn og voksne, derfor er det et samfunds problem mener vi.
 
Panel title
Antal besøg: 58

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,6116669178009sekunder