Staermosemusik - Hovedet Bag Hjemmesiden
Hej mit navn er Steffan René Nielsen. Jeg er(admin) for Andreas StaermoseMusik hjemmesiden, jeg vil gerne fortælle lidt om hvem jeg er.

Jeg er 17 år, jeg kommer fra det Nordjyske i en by der hedder Frederikshavn. Jeg valgte og lave denne hjemmeside for min ven Andreas da han er en mega nice gut, kan ikke takke ham fordi han hjælper mig med nogen ting, så giver man noget tilbage når man bliver hjulpet, jeg elsker at arbejde med hjemmesider osv. Og så synes jeg han er virkelig nice. Derfor har jeg valgt at lave den, jeg prøvede at skrive en tekst som jeg måske vil ligge her. Det kommer den til......

Omkvæd. 

Dit liv du ik burde ha for du har det dårlig, du ved selv at dit liv er for svagt når du vender dit øje tilbage. Du valgte noget i livet, du ikke kan slå os for du ved mit gang er lidt rå, hvis du lader dig bestå så er du til grin dit svin, du ved vi er de hårdeste gutter på denne side, hvergang du får tæsk så ved du godt, at dit indre sprænger og går i læk.


Vers.

Du valgte selv som et dyr, der er klam som satan i hans sang, du er din mor's lille kæledigge som ingen vil, haha fuck du er til grin dit lille møgsvin. tænk dig om tag bad du lugter som Nazigas. Mit gang ved jo godt at du for svag til at kan bære nag, du ve godt selv hva du gjordt du svinede mit liv, tog min kniv stak den ind, fuck du bløder som lak. Så hold kæft svin.


Vers 2.

Ey ey, jeg er kæk lig som din mor får smæk, mærk mit slag på dit face, du brænder for komme ind på myspace, haha fuck det jo til grin du for grim til det sted hvor alle de kendte vil have dig med, haha du tror du er sej, i min verden er du et lille svin som tæsk når du går forbi, du mærker dine tænder flyve ud som en strøm af pis dit svin. Du er så klam til mig og mit gang, du ved vi står sammen, som en flok med DOBBELT A. haha du er til grin.


Vers 3.

Din far er et panser svin som bare får smæk, han er ikke kæk både når du og din mor får smæk, han nervøs han har kun fået et vammelt barn som er klam,  som satans sang er klam. sig til din far at han skal tørre sit smøre smil af, det pisse klamt at gå og smil som en pædofil, tænk din far en lille mide han fucking ude at skide din lille mongol, du er en lille so, når din far smiler som en pædofil pædagog.


Vers 4.

Du er ad som bare fa'en tænk at du kan være glad, du er til grin som en hystade i istegade, du burde have smag du har en umoden stil, det ligner din fars pædofile stil, fuck du er et sindsygt svin Fuck du er til grin. haha kom igen når du ikke er kæk du ve godt jeg vender mig, og giver smæk.


Hahaha


Skrevet af ADMIN!


Nu får et bud på hvem jeg er smiley.gif


500fd7dbb6fc325072012.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 417

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4041919708252sekunder