Stald Glasbjerg - Artikel fra Vejle Armts Folkeblad

 Artikel fra Vejle Armts folkebland:  

http://www.vejleamtsfolkeblad.dk/artikel/77781:Vejle--Johansens-private-paradis

 

Johansens private paradis

VEJLE 07.01.2009 kl. 12:50 Af Vibeke Kruse
Johansens private paradis
Else og Gunnar Johansen har boet på den naturskønt beliggende ejendom i 57 år. - Foto: Mette Mørk

Annonce
log-view.php?bookingid=297830
Else og Gunnar Johansen har i 57 år boet på den skønneste plet, man kan tænke sig mellem Skibet og Jerlev. I morgen har de diamantbryllup

VEJLE : Udsigten fra Else og Gunnar Johansen hjem er mageløs. De bor med panorama-udsigt til blødt svungne bakkedrag og dale, som var det Østrig, og ikke Jerlevvej nummer 61 mellem Skibet og Jerlev, der var deres base.

Her på ejendommen har de haft deres hjem og private paradis i 57 af de 60 år, de har fulgtes ad gennem livet. I morgen, torsdag 8. januar, har Else og Gunnar Johansen diamantbryllup. De vil ikke holde fest eller have stor ståhej i den anledning, kun samle de fire børn, svigerbørn, 12 børnebørn og 13 oldebørn til en hyggelig sammenkomst fredag, som passer bedre i alles program.

I haven går fasaner og rådyr, og dem fodrer Gunnar Johansen naturligvis nu, hvor det er vinter. Ingen dyr skal mangle noget, når han er i nærheden. I stalden står hans tre heste af Dansk Varmblod og venter på at blive forkælet med en gulerod eller en sukkerknald. Hestene er hans store lidenskab og har været det altid. Og han mindes endnu den første hest, som kan købte for 450 kr. af sin årsløn som karl, der dengang var på 600 kr. Siden 1962 har det været heste af Dansk Varmblod, der har stået i stalden eller sprunget kåde rundt på marken, og det er avlen, der optager Gunnar Johansen.

 
Panel title
Antal besøg: 32

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60789608955383sekunder