Stald Glasbjerg - Forside

Vi har hverken fine fornemmelser eller fornæmme stalde, men en kærlig tilgang til heste og rig på natur.

 

På stald Glasbjerg har heste altid haft en vigtig plads og især Dansk Varmblods har sat sit mærke i opdrætter Gunnar Johansens hjerte.

 

 

Føllene her opvokser i en skøn natur med både marker, skov, sø og bakker. Der tages godt hånd om dem og i lommen gemmer der sig altid en lille sukkerknald eller gulerod.

Stalden er ikke stor og fornæm, men hestene mangler bestemt ikke noget. De bliver socialiseret blandt mennesker og andre heste, samt forkælet og hygget om dagligt. Derudover bliver de fodret med godt og nærrigsfyld foder, og kommer på mark hver dag.

 

 

Der har været mange heste her forbi i årenes løb, det er blevet til mere end 50års interesse for dette skønne væsen. Det har været mere end bare en hobby for Gunnar, nærmere en livsstil som har beriget ham hver dag.

Gunnar selv har reddet førhen og bl.a. deltaget i hurbertus Jagt. Som årene er gået har Gunnar også været aktiv som medhjælper ved de forskellige arrangementer inden for Dansk Varmblod m.m. De sidste 15år har Gunnar og hans yngste søn Bjarne Johansen haft gode resultater indenfor alv af Dansk Varmblod med et enkelt eller to føl om året. Det har generelt været Blue Horses hingste der har været brugt, men også andre studderier har haft interesse.

Der er altid tid en kop kaffe og en god snak her på Glasbjerg. Gunnar har håndslået mange handler her på gården og er en mand der står ved sit ord

- ''det er nu engang det vigtigste''.

 

 

 

4f70b529dcb9c26032012.jpg

       
 
Panel title
Antal besøg: 29

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33853602409363sekunder