Staldmaehlitz - Opdrættet
   

Opdrættet

består af Vita Mählitz Vilhemsen, og pia fries .Vi har begge haft med kaniner at gøre i lang tid og har meget erfaring indenfor kanin verdenen.
Vi går meget op i at vores dyr er sunde og raske, uden tandfejl/andre gen fejl. Vores kaniner er vores lille hobby, vi elsker at nusse om dem og kan bruge en hel del tid ude ved dem.
Vi arbejder på at avle kaniner med godt temperment/ godt sind, men selvfølgelig også kaniner af god kvalitet. Vi avler både til kæl, hop, avl og udstilling.
Kaninerne står i vollerup på Als. Vi syntes selv de går rigtig godt at have dem der ude, der er en god luft og så kommer kaninerne jo på græs dagligt på skift, når det er godt vejr.


Vi indkøber helst dyr af god kvalitet og gerne dyr der er egnet til udstilling. hoved temaet er dværgvædderne. men vi avler også lidt franskvæddere. det er meget vigtigt for os at kaninerne trives og har det´godt, både vores egen avls dyr og dyrene vi får ind til omplacering.

Alle vores dyr fodres efter en foder plan, da vi gerne vil undgå overvægt hos kaninerne. De fodres med rene piller, har fri adgang til hø dagligt og frisk vand+ gulerødder.

Et lille siddeprojekt er at vi har genoptaget opdræt af marsvin, dette vil dog alle være til kæl/avl.

Mvh Stald Mählitz

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 7289

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32444000244141sekunder