Viberedens Støtteforening - Forside
Latest News
Støt vore Sponsorer

Viberedens Støtteforening

 

Baggrund

Viberedens Støtteforening er etableret i 2010 af forældrene med daglig gang i Børnehaven Vibereden, Vibevej, Sunds.

 

Formål 

Foreningen er en støtteforening, hvis formål er at yde praktisk, social og økonomisk støtte til aktiviteter, legetøj, materiel, vedligeholdelse m.v. som børn og personale på Børnehaven Vibereden, Vibevej 33, 7451 Sunds har glæde af i hverdagen. Endvidere er foreningen forpligtet til at tilbyde en frugtordning i den udstrækning forældrebestyrelsen for Børnehaven Vibereden ønsker det.

 

Midler og aktiviteter

Støtteforeningen kan bidrage både med økonomisk støtte og med praktisk hjælp, således at personalet får mere tid til pædagogiske aktiviteter.

Derfor henter Støtteforeningen primært deres midler ved at stå som arrangør af de aktiviteter, der i forvejen er i Børnehavens Regi

På længere sigt, kan der også blive tale om aktiviteter uden for Børnehaven.

Da foreningen er helt ny, er aktivitetsniveauet endnu ikke fuldt afklaret. Men se mere under menupunktet Aktiviteter. Her kan du hele tiden holde dig ajour med kommende aktiviteter fra Støtteforeningen.

Nye medlemmer er altid velkomne. Både passive og aktive, for jo flere, der kan bidrage, jo bedre bliver hverdagen for vore børn i Børnehaven Vibereden.

Kontingentet for passiv medlemsskab er kr. 50,00 pr. måned.


FORSIDEREKLAME                  FORSIDEREKLAME

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 1261

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,96085119247437sekunder