Stof-Info - Kokain

Navn: Kokain

 

Kort om: Kokain sniffes, og hvis der er små rester tilbage, gnider man det på gummerne med en finger. Kokain pulveret kan også opløses i vand og blive sprøjtet ud i kroppen.

 

Fremstillet af: Kokain bliver fremstillet af kokablade. Når kokabladene er blevet plukket kommer de ned i en stor beholder sammen med en masse kemiske stoffer, efter det har man en meget stærk giftig blanding, Blandingen sendes nu videre til ulovlige "Fabrikker", Hvor det bliver lavet til en renere form for rusmiddel (Kokainhydroklorid), I den form bliver blandingen sendt videre til udlandet til en masse mellemhandlere.

 

Virkning: Virkningen er forskellig fra Person til Person, men hos de fleste sker der det samme. Det der sker er at kropstemperaturen, hjerterytmen og blodtrykket stiger, pupillerne udvider sig, man bliver rød i hovedet, næsen løber og du snøfter meget hvis du har sniffet det. Kokain virker også lokalbedøvende så de steder stoffet kommer i berøring med, bliver følelsesløse f.eks. Slimhinden i næsen. Nogle får også en følelse af at der kravler insekter under huden.

 

Skadevirkning: Der er mange skadevirkninger ved at tage kokain, de mest normale er:

- Kvalme

- depression

- irritabilitt

- søvn problemer

- Svimmelhed

- Kramper

- Hovedpine

- Rystende hænder

- Diaré

- Opkastninger

- Belaster hjertet

- Øger blodtrykket

- Kan føre til Blodpropper

- Og som alle andre stoffer kan Kokain også føre til døden.

 

 
Panel title

© 2019 stof-info

Antal besøg: 7035

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,84369707107544sekunder