Stop Roken Tips - Forside

                             Stoppen met roken for ever


Om de miljoenen rokers over de hele wereld, het vooruitzicht van stoppen brengt tegenstrijdige gevoelens. Aan de ene kant de enorme vooruitzicht, de angst voor de ontwenningsverschijnselen en het gevoel van 'wat zal ik doen als ik niet rook?' en aan de andere kant is er wat ik heb de 'tegenargumenten', die staat aangeduid; '? waarom zou ik opgeven als ik niet wil' of 'ik ben te oud om nu te stoppen' of 'niet nodig om volledig te stoppen ... Als ik gekapt om 3 of 4 per dag dan zal dat wel goed '.


Deze 'tegenargumenten' zijn duidelijke tekenen dat er niet echt van plan te stoppen met roken voor goed. Als er dan zijn deze tegenargumenten niet aanwezig zijn en de persoon zou al gestopt met roken voor goed.


Er zijn vele mijlpalen in het proces van stoppen met roken;


Het eerste uur zonder een sigaret


De eerste,


de eerste week,


de eerste maand,


De drie maanden merk is belangrijk,


Negen maanden op en de nicotine nog steeds misleiden ons ...


Na gestopt met roken gedurende 18 maanden of zo, de meeste mensen denken dat het 'opgeven' proces is beëindigd en er is niet meer verslaving. Dit is niet juist. Dit is een van de gevaarlijke tijden stoppen met roken. Mensen in dit stadium denken dat ze het kunnen controleren nu en dat de oneven sigaret af en toe zal geen kwaad doen en dat ze niet worden weer verslaafd. Nou dat is alles wat nodig is ... een sigaret, omdat dat de manier om de ervaring nog een dag te herhalen, en dan nog een dag en dan opnieuw en opnieuw totdat de persoon snel vindt zichzelf het roken van enkele sigaretten per dag en dan dezelfde hoeveelheid sigaretten als voordat ze gaf zich opent. Ik heb dit gebeuren met zo veel mensen, inclusief mijzelf. Ik heb eigenlijk gaf twee keer voor een periode van 18 maanden slechts te vinden om mijzelf weer met roken. De meid probleem was dat ik niet echt had zich in voor het opgeven van 'voor altijd'. Ik heb nooit gerealiseerd dat het stop roken is een voortdurende kwestie en dat jaren later zou ik nog steeds in de verleiding om weer te roken.


De verslaving is nog steeds zeer aanwezig zelfs jaren na het opgegeven. Stoppen met roken is een levenslange inspanning. De handeling van het geven in beslag neemt letterlijk tot in eeuwigheid. Je moet voortdurend nee zeggen elke keer dat je in de verleiding om weer te roken. Ik heb een ouder familielid die gaf met roken 45 jaar geleden ... als ze een sigaret ruikt ze inhaleert diep en zegt ... mmm ... Ik zou graag een sigaret nu roken. En dat is 45 jaar op.


Tenzij u bereid bent om echt te verwijderen van de elke mogelijkheid om ooit weer met roken uit je leven dan niet eens de moeite te proberen op te geven, omdat je niet bereid bent en u zult hoogstwaarschijnlijk weer beginnen met roken, vroeg of laat en dit zal uw gevoel van eigenwaarde aan te vallen waardoor het moeilijker wordt om weer te geven.


Zodra u hebt besloten dat je klaar bent en dat je echt wilt opgeven voor een goede dan moet u zelf een aantal redenen voor het geven van tot en met de dwaze 'tegenargumenten' dat je nicotine verslaving steeds zal gooien in de komende jaren tegen te gaan.


Krijg duidelijk op de redenen voor het opgeven van ... deze redenen zijn perfect logisch en zal zin om ons allemaal (de meeste van de tijd).


Voornamelijk gezondheidsredenen .. niemand van ons willen ons doden door roken, (nog een roker zal zichzelf ervan overtuigen dat het niet zal overkomen)


Denk aan de voordelen .. schone adem, betere long kracht en makkelijker ademen, in staat om te gaan in niet roken gebieden en ervan te genieten zonder het gevoel de drang om te roken.


Je moet erg sterk en een duidelijke visie of wensen te stoppen met roken, want later, als de verslaving begint te trucs op je hoofd te spelen dan moet je sterk genoeg om te zien dat en dat er duidelijke redenen om op terug te vallen zal u helpen de verslaving te vechten in de paar belangrijke momenten die zich zullen voordoen waarin je zou kunnen terugvallen tot het worden van een roker opnieuw. 
Panel title

© 2019 stoproken

Antal besøg: 52

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42405700683594sekunder