Sund livsstil - Kost og Sundhed

Din krop bliver opbygget af, al den mad du indtager, om det er sundt eller usundt. Indtager du meget af det usunde og fede mad, vil dine former opbygges på baggrund af disse indtagelser, hvilket netop siger sig selv, da ens fedtdepoter på kroppen nok vil blive en dels større. Men indtager man derimod det sunde mad, vil ens krop opbygge sig på baggrund af alle de vitaminer og mineraler, hvor man derfor kan se frem til en meget god kondition og god samvittighed.

Meget af den føde vi fordøjer, indeholder kalorier fra sukker, sødestoffer, fedt og mel. Fødevare der mangler de vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer, som kroppen behøver for at bruge disse kalorier til brændstof. På denne måde får kroppen brug for disse vitaminer og mineraler og når den ikke får det, kan det forårsage mangelsymptomer og sygdomme.  

Fristelser

Vi udsættes hele tiden for en lang række fristelse. Uheldigvis er der meget, som smager godt, uden at det fremmer sundheden af den grund. Mange fødevarer bliver fremstillet for at tiltrække vores smagsanser – smag for sødt, salt og fedt. Derfor indeholder den kost, som de fleste mennesker spiser, alt for mange kalorier og skadelige stoffer i forhold til de gavnlige næringsstoffer.

 

 
Panel title

© 2018 sundlivstil

Antal besøg: 4473

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44103598594666sekunder