superman - Forside

Sex - og andre skøre påfund

Det her skulle være, erindringer om et levet liv, i stedet blev det forestillingen om det ulevede liv og det liv vi lever lige nu.

Som at følge , som at forfølge men aldrig blive forfulgt. Som at tænke, vente og forstå.

Nogle gange bider man fnidder og drama over i bytte for kolde øl, kortspil og måske et knald.  Nogle gange føler man sig så sexet før en fest,  at man glemmer  tid, penge og pen. Man glemmer hvem man er, men forstår hvad man er i og hvor man går hen med sine nybagte kartoffel-tæer.  Røgen fra en cigaret indrammer sejheden af ens nye stiletter. En dåseøl bliver åbnet, glider ned over læbestift og læderjakke. En duft af uovervindelig morskab sætter sig i luften og glæden gør sit indtog.

Guldøl og sex

I går var jeg på Druen i KBH. Jeg husker en fæl lugt af røg, der nænsomt kradser mine lunger op. Guldøld i stride strømme og mennesker med flakkende blikke og sikke de kan. På catwalken, til globrullyppet finder vi rockmodellen, (kort pande hår pigen), den tykke, der er flygtet fra hjertet af dansk slagteriforening, tenderen, der forsøger at få en til at blive. Køn ung pige scoret! På forsiden af politikens svar på en klam voxpop. Med mine 20 år men alligevel formåede jeg, at bestille mohitoer til alle tenderne og alligevel banke sig ud over kostbarheden.  Jeg konflikter afbalancerende imellem de modpoler jeg så flot, er skåret af.  Enten skal jeg være kostbar og tænke på hvad andre mener, eller også skal jeg give hånden før andre rækker en hånd ud selv. Jeg er smuk. Lakjakke, bubble bobble ørering i miniperler og høje støvletter, der ville få selv den anoraksiramte ladygagga til at vende sig i den grav hun snart skal i. Jeg er ikke bange for mænd, snarere frygten og manglen på samme.  Der er intet soundtrack når jeg træder ind i rummet. Jeg er musikkens udstråling.  Et øjeblik tænker jeg,  min ekskæreste vil gerne, men han kan ikke – og ham jeg dater kan godt men vil ikke.

Den eneste ene

 Guderne talte til børnene og spurgte, hvem holder jer i hånden når mor slår på far. Børnene svarede hvis mor fodres med masser af kærlighed og sund hapitus, skal du aldrig tænke sådan mere. Far er normal, bare ikke altid.

Ham den eneste ene, er ikke blevet dignostiseret endnu, har været indlagt en uge på psykiatrisk afdeling, da han var 13 og er generelt okay kørende med en skizoofren antipersonel mor, der tror at hendes søn vil slå hende ihjel.  Egentlig skulle hans IQ være okay, 160 er vel okay når det gælder teoretisk forståelse men ikke noget men. Hans far er ej anerkendende fordi han aldrig selv fik ro, hvile og salt til hans blege kinder.  Hans søster stemmer DF, arbejder nattetimer i Bilka, kærester med en autolakerer og i øvrigt den mest normale i den familie.

Status finder du i sjælen svarede Gud, børnene kiggede undrende tilbage og påpegede med flakkende blikke at de ikke helt var med.  Gud tog voksenstemmen på og kiggede vredt. Jeres far er ikke syg, han er sindssyg.

 

 
Panel title

© 2018 superman

Antal besøg: 67

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29160094261169sekunder