superslim får dig i form - Hvad er dnp
Vores DNP er IKKE fremstillet af en underjordisk laboratorium. Vores DNP er fremstillet af kendte legitim medicinsk virksomhed, der sælger kemiske stoffer til landet.

2,4-dinitrophenol, mere kendt som DNP, er et fast gult crystaline at der er en sød, muggen lugt. Det er et fremstillet kemikalie, der ikke forekommer naturligt i miljøet.

2,4-dinitrophenol (DNP) har mange anvendelsesmuligheder, 2,4-dinitrophenol er mest berygtede som en farlig endnu effektivt vægttab agent og fedtforbrænder i hardcore underjordiske bodybuilding supplement industrien.


2,4-dinitrophenol DNP i verden af Bodybuilding

Oprindeligt brugt som en Ignitor for TNT samt et pesticid, forskere ved Stanford University opdagede, at DNP medfører vægttab i 1933. Den afdøde pioner bodybuilding Dan Duchaine skrev om DNP for fedt at mindske vægttab og DNP er blevet brugt i hardcore bodybuilding underjordiske for fedt og vægttab i årtier.

Sammenlignet med andre termogeniske, fedt at reducere, og vægttab stoffer som epederine / koffein / aspirin (ECA) stack ville øge brugerens stofskifte 3% eller Clenbuterol / cytomel T-3 stack, som ville øge stofskiftet 5-10%, DNP blev set at øge stofskiftet op til en relativt kontrollerede 50% gør DNP en tilsyneladende mirakel supplement. Mens clen/t-3, ECA, og andre, betydeligt øget kroppens temperatur, DNP rejst indre temperatur 2-4 grader F.

Det største problem med DNP er dens alvorlige bivirkninger. DNP er ikke set at forårsage kræft, men døden er en posibility hvis DNP rejser brugerens kropstemperatur så højt, at der ikke er grænse for, hvor varmt DNP kan gøre brugerens krop. Den dødelige dosis af DNP er kun 4 gange den dosis, der er effektiv i at tabe vægt og fedttab.

DNP er ikke en appetitnedsættende, så en bruger vil være sultne, og DNP-brugere vil især higer efter kulhydrater på grund af glukose ineffektivitet.

DNP er siden blevet brugt af og til med kontrol i og uden for bodybuilding industrien. Protesterende af DNP bemærke, at DNP ikke er en tilgivende kemisk. Forstå, hvad de effekter, risici og begrænsninger af stoffet, inden du forsøger at tilegne sig og anvende DNP fremme deres håb at afskrække potentielle DNP-brugere, men effektiviteten af DNP at hjælpe med fedt reduktion og i sidste ende vægttab er svært at benægte. En fare er, at DNP har en kumulativ effekt med en 36-timers halveringstid. DNP tager op til 48 timer til at skylle fra en brugers system. Mange bodybuildere tilpasse "mere er bedre" teori til deres brug af DNP alvorligt øger deres risiko for skadelige bivirkninger og muligvis død.

 

Vægttab med DNP - videnskabeligt Speaking 
  DNP udretter den forbløffende skub i stofskiftet via hæmning af F0F1 ATP syntase molekyle, som ligger i den indre mur af hver mitokondriet. Mens elektron transportkæden stadig fungerer til at pumpe brintioner i den inter-membran plads, at koblingen af proton gradienten til ATP produktionen er umuliggøres af DNP. Som et resultat heraf, er ATP produktion reduceres dramatisk, og den energi, er i stedet smidt ud som varme. Dette resulterer i en forbløffende produktion af varme, når du bruger dinitrophenol, vil atleten udstråle så meget varme, at det er ubehageligt at være inden for en afstand af dem. Heldigvis er denne varme ikke i fuldt omfang bidrage til kropstemperatur stiger, og er i stedet kastet ud fra hele kroppens overflade, især i hovedet. Som et resultat, vil passende doser af DNP normalt kun hæve kropstemperaturen med ca 1-1,5? C. Det er en god ting for dit centrale nervesystem og andre sarte væv. Hvis den varme, der produceres af ATP-bidraget på en mere direkte spørgsmål til kropstemperatur, effektive doser for fedttab ville medføre kropstemperatur stige. Ikke desto mindre, overophedning er en meget reel fare.

Under disse betingelser, meget af den mad, vi spiser, ikke kunne anvendes til ATP syntese, og vil tabe sig. Men, for meget hæmmer, og vi kunne gøre for lidt ATP for livet. Forskellen mellem vægttab og døden er kun en lille koncentration ændrer sig i dinitrophenol, at stoffet farligt. Simply put, betyder det, at mens man spiser din normale kost, vil du have et sted mellem 20% og 40% reduktion af kalorier.


   
 
Panel title

© 2018 superslim

Antal besøg: 1147

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3962230682373sekunder