Velkommen til Susan Dalgaard`s web galleri - Forside

Billedkunstner Susan Dalgaard Jensen

 

Hjertelig velkommen til min hjemmeside som stadig er i sin vorden ;o)

51896fc3cfe4907052013.jpg

 

Lidt om mig selv:

Jeg er en årgang 1958 pige, som for alvor startede med at udforske billedkunstens forunderlige verden, da børnene var fløjet fra reden. Har nu malet ca. 20 år, og efter flere kurser, har jeg malet sammen med kunstnere i Herning og Silkeborg. Vandt i 2005 kulturprisen i Herning ved "Kulturellen`s" censurede udstilling, med 2 værker "Menneskets veje" 

 

Har bl.a. haft til huse på Kulturspinneriet i Silkeborg og efterfølgende startet Galleri 111 i Herning, sammen med billedkunstner Majbritt Christensen. I 2011 flyttede jeg og min mand til "vandkants Danmark" og bor nu på Limfjords øen Mors, i meget natur skønne omgivelser. I perioden her, har jeg været med i opstart af foreningen "Kulturperlen" på Salling. Foreningen har til huse i en smukt renoveret gammel stations bygning i Landsbyen Durup.

 

Jeg er en spontan og eksperimenterende maler, som når jeg er optaget af et tema, en oplevelse, hurtig og intuitivt omsætter oplevelsen til et billedigt udtryk.

 

Jeg lader mig inspirere af livet, med naturen og mennesker omkring mig. Udtrykkene er oftest figurative, abstrakt og naturalistisk, hvor formen, farverne og penselføringen, giver udtryk for de dybere liggende tanker og meninger med værket.

 

Jeg arbejder med oliekridt, akryl, akvarel, blyant og indimellem indgår andre materialer, som naturparpir samt diverse materialer fra naturen.

 

Velkommen til et kik på min side og du er meget velkommen til at kommenterer med både ris og ros ;o) 

 

” At male er at leve”

 
Panel title

© 2018 susart

Antal besøg: 26412

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59975695610046sekunder