Svanemarks Kaninopdræt - Kaninerne

                               Kaninerne

På gården har vi lige pt. 14 kaniner som består af 9 voksne kaniner & 5 kaninunger

 

HUNNERNE:

Make Me Lovely - Lovely er en af vores springstjerner her på gården, hun er rigtig rigtig fin, og hopper med fine ben og går rigtig fint - Hun er god til længde, og kan altid finde det gode afsæt.. Til hendes første stævne fik hun en 1 plads på LL & 3 plads i LK - Hun var mega overraskende..

Señorita Fiiona - Fiiona er en rigtig sød kanin, som hopper rigtig fint, hun har dog haft nogle stressproblemer- men de er meget bedre nu, hun hopper mega fint nu - bare en super kanin.. - har pæne afsæt, til sit første stævne fik hun en 2 plads på LL & 14 i LK - Hun var  fin, selvom hun stressede

 Cirkeline - Cirkeline er min fantastiske pige, som bare er helt unik.. - hun er super til at springe engang imellem, har nogle utrolig fine bagben & teknik, og afsæt helt i top. - nogle gange er hun bare virkelig en kluddermor, og aner ikke hvad hun laver.. - til hendes første stævne hoppede hun 1*3 angry.gif.

Milele Malaika - Aika er en super dejlig dværgvædder pige, jeg meget snart skal ud og vise på hopbanerne, hun hopper rigtig fint, og læser springene super fint - hun  har ingen problemer i sin hop, og er desuden også en rigtig sød kanin, ejer også hendes søster. Som er en fantastisk mor.

Ninqua Nuzuri- Zuri er en kanin, som vejede rigtig meget da jeg tog imod hende og hendes søster, hun vejede lige knap 4 kg. Og det var langt fra normalt. Men efter hendes kuld unger hun har lige nu, vejer hun det hun skal.. måske nogle gram for meget, men det er ikke så slemt..

HANNERNE:

7up Phuss Junior: 7up er min første avlede kanin, han betyder rigtig meget for mig og hopper også rigtig fint, hans forældre passede også super godt sammen i alt.. - han er en lille bandit noglegange, men han hoppe godt.. til hans første stævne hoppede han 0*1 og fik pind.

I Wish: Wish er en kanin, jeg har købt af Anna Katrine/Shamigo. Han hopper rigtig fint, og havde bare slet ikke forventet han ville være så god til at hoppe og han er også en dejlig kanin, når man lærer ham at kende, til hans første stævne hoppede han 0*0 & fik en 6 plads ud af 134 & en pind

Hit And Run: Run er en dejlig kanin, jeg er rigtig stolt af at eje, han hopper mega mega godt.. og har bare de lækreste bagben og læser springene mega fint.. glæder mig til han er gammel nok og få unger efter ham, til hans første stævne hoppede han 1*0 og fik desværre ikke pind.

 

 

 

 
Panel title

© 2018 svanemark

Antal besøg: 352

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56190896034241sekunder