Svendborg taekwondo klub - Træning for alle
"Kampsport er voldsomt og mandsdomineret"

                                                                         "Det kræver en god fysik"

                    "Hvis man vil være god skal man starte som barn"
       

Undskyldningerne er mange, men lad os slå fast at træningen er for alle uanset køn, alder, erfaring og fysik.

Taekwondo er for dig der vil udvide din omgangskreds med glade mennesker der hygger sig sammen om træningen. Hvad enten dine ambitioner er sort bælte eller bare at tabe et par kilo kan Svendborg Taekwondo Klub være et godt sted at starte.

Selv hvis du er skadet eller har fysiske begrænsninger har vores trænere både kompetencer og vilje til at tilrettelægge træningen så den tilgodeser alles individuelle behov. I træningen vægtes diciplin og god opførsel højt, men der er stadig mulighed for medbestemmelse hvis man ønsker at træningen fokuseres på bestemte området - alle kan ytre deres behov.

I træningen læres de koreanske såvel som de danske begreber og øvelser. I træningen indgår en god blanding af teknik i form af spark, blokeringer, stande, slag mv. og teorien bag - hvordan bruges teknikkerne, hvad bruges de til og hvad hedder de.
Begge dele bliver der lagt vægt på til en graduering. Gradueringerne er ikke et krav og man kan sagtens træne på et højere niveau selvom man ikke ønsker at stige i bæltegrad.
 
Panel title
Antal besøg: 142

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36997604370117sekunder