Svimmelhed-Menieres - Side 1

4f696f4e2b3b121032012.jpg


Velkommen til alle interesserede.

i49989769._szw425h320_.jpg

 Foråret og sommeren nærmer  sig. Er det med glæde du skuer fremad eller er det med angst og bæven i sindet for, hvad tiden vil bringe og hvordan din Meniere´s sygdom vil påvirke dit liv?

Velkommen til vores hjemmeside

Ja, det drejer sig også om penge.

Velkommen til vores hjemmeside

Meniere´s sygdom, hvad er det?

Meniere´s sygdom, et upåagtet område for intensiv forskning, eller . . . .?

Eller sagt på en anden måde: Mens græsset gror, dør horsemor!

Hvis du er Meniere patient,  pårørende, eller kender een i din omgangskreds, der er plaget af denne sygdom, så skulle du måske læse videre, ellers blot gå videre til en for dig mere aktuel side.

For ligesom at redegøre for min baggrund for denne hjemmeside, så er jeg nok nødt til at besvære læseren med nogle facts om mit sygdomsforløb.
For vel snart en 15-årstid siden , længe før hjemmesider og P.C.ere var almindelige, bemærkede jeg med skiftende intervaller, at når jeg vågnede op i min seng og kastede mine øjne på tapetet, så begyndte det at køre fra venstre mod højre, det var mig umuligt at fokusere på det. Det varede nogle minutter, og så var det overstået, ingen eftervirkninger. På det tidspunkt anede jeg ikke noget om Meniere´s sygdom.
For to år siden stod jeg op som sædvanligt, tændte P.C.en , tog tøj på og gik ind for at checke e-mails, men idet jeg tog fat i skrivebordsstolen, begyndte det at køre rundt for mig og jeg måtte vakle som en fuld mand de få skridt hen til sofaen og fik mig smidt ned i en fart.
Jeg havde det rent ud sagt ad h...... til, havde brækfornemmelser, mavepine og alt det der. Der gik en ½ time inden jeg var kommet så meget til hægterne, at jeg kunne begynde mit arbejde, men dagen var da mere eller mindre ødelagt p.g.a. mavepine.
Det gjorde mig selvsagt nervøs, for jeg havde ikke oplevet noget lignende tidligere, så jeg søgte læge, som henviste mig til ørelæge.
 Der blev mine ører undersøgt på kryds og tværs + forskellige tests.
Klinikassistenten sagde, at hørelsen på det ene øre var så lav, at det var tæt på, at jeg skulle have høreapparat, men sådan nogle solgte ørelægen da også, fandt jeg ud af senere, desuden havde han et meget blakket rygte desangående, men derfor kan han nok være en udmærket ørelæge.
Jeg fik ordineret Betaserc for 3 mdr. og skulle så komme igen, hvorefter jeg fik Betaserc for en ny 2 mdrs periode med det resultat, at den eneste effekt, Betaserc havde, var, at jeg blev delvis impotent, men mit sygdomsforløb var det samme, d.v.s. ikke den store dramatik som første gang, men små, pludselige, uforklarlige anfald af varierende længde, en sjælden gang 2 gange dagligt, indimellem med et par ugers mellemrum,med en styrke, der betød, at jeg lige skulle lægge mig i nogle minutter, hvorefter jeg var klar igen.
Sådan forløb et årstid, hvorpå jeg pludselig sidste sommer, mens jeg stod og rodede på en hylde i værkstedet, fik et nyt kraftigt anfald med diaree, kvalme og brækfornemmelser, så jeg måtte skynde mig at vakle ud af værkstedet og smide mig på græsset.
Nu begyndte jeg for alvor at begynde at interessere mig for fænomenet: Meniere´s sygdom, og jeg brugte mange timer på internettet, for hele mit liv havde jeg prøvet at klare mig selv til enhver tid, men nu var der lige pludselig noget, jeg ikke var herre over. Det irriterede mig grænseløst.
Samtidig med, at jeg havde opgivet at få hjælp fra lægeligt hold i min nuværende situation, begyndte jeg at eksperimentere med de muligheder, jeg selv kunne have for at forbedre min situation.
Udover stressfaktoren, som bevisligt menes at have betydning, så ser det for mig ikke ud som om, at forskningen er nået mange skridt videre, man mener at vide, hvad årsagen er, men man ved faktisk ikke, hvad man skal stille op. En hurtig skimming i går af Meniereforeningens hjemmesides aktivitetsliste over flere år viste da heller ikke, for mig at se, nogle arrangementer der hunne bedre patienters tilstand.
Som en sidebemærkning kan jeg lige tilføje, at det, at jeg havde søgt læge p.g.a. svimmelhed bevirkede, at jeg ikke fik mit motorcykelkørekort fornyet.

Fra midt sommer sidste år og til 1. oktober 2011 eksperimenterede jeg med  forskellige øvelser, jeg forsøgte forgæves at få kontakt med en eller flere forskere for at delagtiggøre dem i mine erfaringer, men det lod sig ikke gøre, formentlig fordi de ved bedre, sådan en bonderøv skal ikke komme og lære dem noget.
Siden 1 oktober sidste år har jeg konsekvent benyttet min metode og kun været nødt til at sætte mig ned een gang for lige at sunde mig i et par minutter, og det var vist i december, i år har jeg ingen anfald haft som sådan, men jeg træffer mine foranstaltninger for en sikkerheds skyld, hvis jeg føler, at der kunne være optræk til noget, som kunne blive til svimmelhed , og det er de erfaringer, du har mulighed for at blive delagtiggjort i.
Der er ingen sikkerhed for, at mine anvisninger, der efter min mening er ganske ufarlige, hjælper dig, vi mennesker er jo forskelligt indrettede, det, der kan kurere en smed kan som bekendt slå en skrædder ihjel, jeg har heller ingen sikkerhed for, at jeg ikke også kan få nye kraftige anfald senere, men hvis du er i en situation, hvor du ikke vil lade noget uforsøgt, så kontakt mig pr. e-mail, og jeg vil anvise dig, hvordan du kan indbetale 100 kr. på min konto, og jeg vil derpå sende dig information om, hvad du har mulighed for at gøre, men det kræver en indsats fra din side,så  hvis du forventer et mirakelmiddel, hvor du bare kan sidde i stolen og vente på, at det virker, så glem det.

Min e-mail adresse: valiant4499@yahoo.com

Med venlig hilsen

 Olav
 
Panel title
Antal besøg: 247

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46817994117737sekunder