Svv - Shopping & Restuarant

 

Shopping i Lufthavnen:

 

Vi har et par shopping steder i lufthavnen i Svebölle - såsom:

 

Burberry: Tøj i den flotteste stil og kvalitet og tilbehør (Lavpris Terminal efter Security)

 

Tiger of Sweden: Tilbyder stort udvalg af moderne og stilfuldt tøj du kan tage med overalt (Lavpris Terminal efter Security) 

 

DKNY: Nu er det rigtigt smarte taske mærke alle vil eje og den ligger lige i centrum af lufthavnen (Terminal 1 efter Security)

 

Louis Vuitton: Super moderne tasker og andet Accessorize' (Lavpris Terminal efter Security)

 

Pandora: Speciallen her i buttiken er at det er det mest købte smykke og er kendt verden over - ta' da lige et kig? (Terminal 1 efter Security)

 

Restuaranter & Barér

 

Starbucks Coffe: Her tilbyder vi kaffe i verdens klasse som er meget kendt kaffe og er special på den lidt anderledes kaffe smag (Lavpris Terminal efter Security)

 

The Danish Crown ***: Her tilbyder vi rigtigt Dansk mad og morgenmad- tilfredsstillelse til en hver besøgende (Lavpris Terminal efter Security)

 

Lée Copénhágén ****: En dejlig måltid en god plads, god service. Er de bedste egenskaber vi har - og selvfølgelig den dejlige mad, alle der rejser ud af Svebölle runder altid gerne denne Restuarant med alt i behold! (Terminal 1 efter Security)

 

Tax-Free Shops:

Sterling Tax-Free Shop: Her er nu den 100% danske Tax-Free shop som har belligenhed her i Svebölle - Tax-Free er kun for rejsende med Sterling. Der er penge at spare (Lavpris Terminal efter Security)

 

The Tax-Free Shop: Her er Tax-Free butikken alle kender til! Butikkerne er kædebutikker og de er spredt rundt omkring i de Nordiske Lande og andre Egne (Terminal 1 og Lavpris Terminal efter Security)

 
Panel title

© 2019 svv

Antal besøg: 4753

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,2074110507965sekunder