Syg i Svendborg - Forside

Denne hjemmeside er oprettet for at informere bredt til alle interesserede om, hvad Syg i Svendborg (SIS) er og hvorfor denne borgergruppe eksisterer.


Vi kalder stedet, hvor vi demonstrerer om lørdagen for Anstændighedens Plads. Vi har valgt denne betegnelse for at markere, at vi IKKE står og demonstrerer for at få folketinget til forbedre lovene.

Vi står derimod på pladsen for at kræve en ANSTÆNDIG behandling af kommunen indenfor de regler, der nu engang findes. Man kan nemlig godt give borgerne en anstændig behandling med de nuværende regler. Men det gør kommunen ikke.

Du kan også risikere at blive syg i Svendborg kommune. Så du skylder dig selv at sætte dig lidt ind i, hvorfor en gruppe helt almindelige borgere har valgt at stå i en stille protest hver lørdag 11:30 på Centrumspladsen. Det kan også ramme dig! - Nytårsaften 31.12.2011 stod vi der for 42. gang. 

Du bør interessere dig for, hvad Byrådets medlemmer gør og ikke gør på dette område. Du får nok et chok, når det går op for dig, hvor slemt det står til!

Kom og få en snak med os. 


 
Panel title
Antal besøg: 27

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73723602294922sekunder