Talentbooking - Crew
Bag talenterne skal der selvfølgelig styres lyd, laves kaffe, skaffes vand og snakkes gevaldigt


  • Dan Bitsch
Dan er den mand der har starte Talentbooking, han sørger for at snakke med folk, sørge for at vi får vand og kan komme ind i backstaten. Han er også den der redigere hjemmesiden  står på scenen og snakker og præsentere talenterne og crew'et til sidst. Det er også dan du kommer ind til hvis du kommer til audition og han der svare hvis du sender os en mail.

  • Hans Leth-Sørensen
Han står ved mixeren som lydmand og sørger for at publikum kan høre talenterne synge og det er også ham der for det meste redigere hjemmesiden. Så er han desuden far til Alberte som hjælper til med hjemmesiden og så går han også og holder Dan i ørene.

  • Jette Skov
Jette er Adina's mor, og booker os ind alle mulige forskellige steder. Hun sørger også for at lyden er perfekt og at alle tingene er de rigtige steder. Så er hun også rigtig god til at lave sjov med Dan men også til at holde ham i ørene.

  • Victoria Bitsch
Victoria er Dan's datter og filmer alt hvad vi laver som kommer ud, her p siden snart. Hun er en sød og stille pige der godt kan li' at fortælle gode røverhistorier. så er hun også go' til at skabe en rar stemning blandt talenterne, da hun er i deres aldersgruppe.

  • Marianne Hougesen
Hun er mor til Camilla og laver kaffe til os. Så lytter hun også til lyden og siger til hvis der mangler noget eller noget skal laves om. Så er det også hende der sørger for at gi' en krammer hvis der er noget galt, og hun snakker med talenterne hvis de har brug for det.

 
Panel title
Antal besøg: 114

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,98212099075317sekunder