Tao Chin - Forside

Tao Chin


Hjertelig Velkommen til Tao Chin


Tao Chin er et hyggeopdræt af chinchillaer. Målet er, at avle sunde,smukke og skønne chinchillaer, som kan bruges til udstilling og som kæle-chin, hvor der ligges stærk vægt på, at chinchillaerne bliver så tamme som muligt og velsocialiseret med andre chinchillaer i sådan et omfang, det tillades af hver chinchilla uden at stresse den eller gøre den bange og at den har en naturlig nysgerrighed samt er vant til at hoppe og klatre både indenfor og udenfor buret. 


Hovedfarverne i opdrættet bliver farverne Beige Violet og Pink

White Violet, både med og uden Ebony og forhåbentlig med tiden en All Dark Tan Violet (All Dark Beige Ebony Violet)

Det vil også være muligt at få chinchillaer i andre farver, så som Pink White VC, Beige VC, White Ebony VC, Ebony VC  og Tan VC. (VC = violetcarrier = violetbærer)

Violet og Violet Ebony.


Hver chinchilla vil få sin egen side, hvor du vil kunne finde stamtavle, udstillingsresultater, beskrivelse af chinchillaens personlighed, billede og små historier fra hver dagen, så det er muligt for dig at følge med i hver deres liv hos mig og mine oplevelser med dem på godt og ondt. hjerte.png Mange tak fordi du besøgte vores side hjerte.pnghjerte.png Fortsat God Dag hjerte.png


Med Venlig Hilsen


Camilla Hansen,

Turbo Chins Thilde,

Løfbergs Evita,

Løfbergs Gustav,

JHP Adamo,

Chin Sans Silvia

Laban. 


 
Panel title

© 2018 taochin

Antal besøg: 13

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,66250991821289sekunder