www.TattooBgone.dk - Antal behandlinger
   

Antallet af nødvendige behandlinger for at fjerne tatoveringen helt, varierer alt efter hudtype, tatoveringens farvetype og dens placering. For at lade huden hele, inden vi udsætter den for laser igen, skal den hvile i ca. 6 uger. Nogle tatoveringer er nemmere at fjerne end andre, og nogle farver, som gul, græsgrøn og himmelblå, er mere sejlivede.

 

Der er også stor forskel på tatoveringer. "Amatør" tatoveringer er ofte lettere at fjerne end professionelle da disse ofte ligger dybere. Endvidere kan der være problemer med "Cover up" tatoveringer fordi der er lagt forskellig ink. i forskellige hudlag.

 

Normalt skal du regne med 3 - 7 behandlinger men i svære tilfælde kan det være mere.

 

Vi ved godt at der er nogle der reklamere med at de kan fjerne ALLE tatoveringer 100%. Alle "videnskablige" undersøgelser og forsøg peger dog i modsat retning, men nærmere i retning af en farvereduktion på 75-90%. Ved rent sort kan der dog opnås en 100% fjernelse.

 

Forskellige farver fjernes ved forskellige bølgelængder og forskellige påvirkningsvarighed. Men da der bruges et utal af forskellig ink kan dette "snyde" lidt, således at blå ikke kan fjernes ved den frekvens / bølgelængde, blå normalt kan fjernes ved. Dette afgøres ved at testskyde på farvepigmentet og se hvordan det reagere.

 
Panel title

© 2018 tatoobgone

Antal besøg: 1001

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40804290771484sekunder