www.TattooBgone.dk - Behandling

Vi fjerner din tatovering ved hjælp af laserlys. Når laserlyset rammer farvemolekylerne i din tatovering nedbrydes de så kroppens hvide blodlegemer kan transportere dem væk og kroppen udskiller dem derefter på normal vis. 

 

De fleste vil allerede i løbet af den første uge kunne se at tatoveringsfarven gradvist forsvinder. Der kan være personer, hvis krop ikke formår at rense al farven ud, men langt de fleste vil opnå meget, meget flotte resultater.

 

Nogle farver er meget svære at fjerne, specielt lyse farver. Pink, gul, lysseblå, grøn. med disse farver skal du ikke forvente at de forsvinder 100%. Jeg vil være skeptisk overfor enhver der påstår at de kan fjerne disse helt. Sort er den letteste at fjerne og her kan resultatet blive så godt som 100% væk.

 

Det er ikke unormalt, at der efter den sidste behandling, vil være meget svage skygger af den forsvundne tatovering. Der er for de fleste tale om, at man skal vide, at der har været en tatovering, for overhovedet at kunne finde den. Kroppen fortsætter med at udskille farve, så defor vil eventuelle rester og skygger hos de fleste forsvinde helt i løbet af et år, når man har fået lidt sol på kroppen.

 

Laseren føres langsomt, skud for skud, hen over tatoveringen. Den efterlader små hvide prikker på ca. 3-5 mm. De bliver hvide på grund af vandfordampning fra huden på grund af varmeudviklingen når farvemolekylerne deler sig. Der skydes med et overlæg på ca. 10-20%.

 

  
 
Panel title

© 2018 tatoobgone

Antal besøg: 890

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32479619979858sekunder