www.TattooBgone.dk - FAQ
                         

Gør det ondt?

 

Mange synes ikke, det gør ondt, men der er også kunder, der har udtalt, at det føles om et svirp med en elastik på huden. Det kan sammenlignes med følelsen af at blive tatoveret. Det er der også meget forskellige meninger om, hvorvidt det gør ondt eller ej. Farvede tatoveringer gør generelt mere ondt at få fjernet end sorte tatoveringer alene.

 

Kommer der ar?

 

Det kan ikke udelukkes at der kommer lette ar. Disse vil som regl forsvinde i løbet af et års tid når koppen har fået lov til at restituere og har fået sol et par gange. Arret vil da være meget diskret og være begrænset til det behandlede område. Det vigtigste er at du passer godt på ikke at stresse det behandlede område og ikke klør i det mens det heler.

 

Hvordan opnår jeg det bedste resultat?

 

De største årsager til smerter under behandlingen er de samme som da du blev tatoveret, stress, træthed, solbehandlet hud og menstruation. Som grundregel skal du derfor være udhvilet og afslappet, og du må ikke tage sol i mindst 3 uger op til behandlingen.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du passer godt på det behandlede område og ikke stresser området for at opnå optimal heling

 

Er der farver der er sværer at fjerne end andre?

Der er ingen tatoveringer, der er nemme at fjerne. Men med det rette udstyr, som den laser TattooBgone har, kan det lade sig gøre. Sorte tatoveringer er nemmest at fjerne. Skygger og stregtatoveringer er også nemmere end farvetætte tatoveringer. Grøn, hvid, gul, himmelblå, Pink og andre lyse farver reagere ikke så let på laserlyset og er derfor sværer at fjerne.

 

  
 
Panel title

© 2019 tatoobgone

Antal besøg: 1019

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,297779083252sekunder