www.TattooBgone.dk - Risici
   

Når der ikke er hul på huden, er der næsten ingen risikoen for infektioner. Er der alligevel små sår, kan man præventivt rense området blidt og forsigtigt med klorhexidinsalve i håndkøb. Det er som regel bedst, at lade såret være i fred til at læges. Det behandlede område danner en belægning, der føles som sårskorpe. Denne er ca. 1 uge om at hele og skal lades i fred for at hindre ardannelse. VIGTIGT! også selvom det klør lidt når det heler.

 

Risikoen for dannelse af ar er mindre end 5 %, når der benyttes en Q-switched YAG laser som den vi bruger hos TattooBgone. Disse ar vil komme, hvis såret er blevet belastet under helingen. Altså hvis man piller i det eller på anden måde kommer til at belaste helingen. Arrene vil oftest være utydelige og forsvinder efter ca. 1 år. Af behandlede personer vil 0,1 % opleve, at der efter behandlingen fremtræder mere markante ar, hvor tatoveringen har været. De stammer fra tatovørens nål, da tatoveringen blev lavet og ikke fra laseren.

 

Når tatoveringen er væk, kan man se, at huden er blevet lysere på det behandlede område. Det skyldes, at laseren ikke kun fjerner tatoveringsfarven, men også pigmentet i huden. Dette ses tydeligst på solbrun eller mørk hud. I yderst sjældne tilfælde er afblegningen permanent, som regel kommer farven igen, så snart huden får ro og igen kommer i solen.

  
 
Panel title

© 2018 tatoobgone

Antal besøg: 1000

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31050682067871sekunder