Heste er de bedste :D - vores historie
Mig & Valles historie.

Det hele startede med at jeg havde redet på en gamle part ved navn pepita. Men da hun havde gået rideskole i flere år og endelig blev fri fra rideskole, blev hun ret sindsyg da hun var normalt gik mindst 3 timer om dagen med rideskole rytter. så jeg blev desværre smidt af flere gange, så til sidest blev jeg så bange for at ride på hende. men imens jeg havde part på hende mødte jeg så valles gamle ejer over nette. hun stod også med valle der hvor jeg havde part.
så en dag da valles gamle ejer var inde og få springundervisning, spurgte jeg så om der var noget som jeg skulle hjælpe med. så det endte med at jeg passede hende om onsdagen hvor jeg skulle ta hende ind , strile og sadle op. da jeg havde gjordt det et par gange, sprugte de om jeg ikke gerne ville ha part på valle. det ville jeg jo selvfølgelig gerne. så jeg fik part på valle.
jeg kan stadigvæk huske første gang jeg red på valle uden sadel i grime og træktov rundt om det lokale gadekær. jeg var bare så stolt.

Men efter at jeg var blevet tryg ved valle, ville min mor gerne  ride igen. skulle vi så ud og finde en hest til hende. men jeg ville jo gerne beholde valle som part. så vi ville lave en aftale at jeg betalte selv for valle som part og havde hende 2 gange om ugen.

vi havde lige været ude og se på to islænder hos hestehandleren, da jeg aften fik en besked om at de gamle ejer overvejede at sælge valle.
der blev jeg jo bare helt kunst. men heldigvis efter to lange lange dage overtalelse fik jeg min mor til at gå med på den.

så 1 / 8 - 2009 var valle min hjerte.png og jeg har intet fortryd.
 
Panel title

© 2023 teamchevalle

Antal besøg: 6853

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.28161907196045sekunder