Mig på farten i England - Livet som Englænder
June
22
2012

fredag d 22-6

så er det lige om lidt jeg går ned på skolen til mine sidste eksamner: 
2x kemi og  2x fysik.
efter det er det jo ikke bare weekend for mig men...
SOMMERFERIE weeheeee
og på mandag skal jeg jo hjem til danmark, fordi asger bliver student, og jeg skal selvfølgelig også mødes men mine DK venner, og i løbet af ugen skal min mor og jeg sy min 'prom dress' fordi jeg skal til Prom dage efter vi tager hjem til England igen, så det bliver jo sjovt!
jeg håber i alle nyder at det er sommer;)


April
17
2012

billedeserie

..jeg skal lige til at lave en billede serie der skal hedde "skyggen" eller noget lignende, jeg glaeder mig til resultatet, naar den er faerdig smider jeg selfoelgelig billederne ud paa siden! :D

April
17
2012

Tirsdag d. 17-4-12

Jeg havde bare den bedsteste tid i Danmark!

havde godt nok travlt, jeg er sikker paa at jeg ikke har haft 2 timer i traek hvor jeg ikke har vaeret sammen med nogen, kun naar jeg har sovet! det var skoent at se familie og venner igen! jeg var i skole hele ugen i Danmark, det var rigtig sjovt at prove, undervisningen er en del anderledes i Danmark i forhold til England. det var ikke saa sjovt at skulle tilbage igen naar man har det saa godt og har saa fantastiske venner og familie i Danmark.

de to dage vi har vaeret her efter Danmark er gaaet med at lave lektier, og nu er det en skoledag, jeg er i skolen lige nu, men fordi min dramaklasse laver noget exam noget som jeg ikke er med til, kan jeg gaa paa min hjemmeside.

MED i dag har jeg 17 skoledage tilbage foer jeg har laeseferie, aaret er gaaet hurtigt, og jeg har laert meget, men ville stadig oenske at jeg kunne tage til Danmark og bo. det med at "Ude er got, men hjemme bedst" det passer virkelig.

skal til Danmark om 41 dage, saa det glaeder jeg mig jo MEGET til!

March
26
2012

mandag d. 26-3-12

aaaah iiiih ooooooooooh! jeg kunne jo skrige af glaede!

1) Vejret er rigtig dejligt! SOMMER agtigt

2) jeg har 3 og en halv skoledag til bage!

3) det bedste! 9 dage til Danmark!! jeg glaeder mig saa saa saa meget!

dagen vi kommer hjem skal jeg til foedselsdag hos min kaere veninde Olivia, og 50 aars foedselsdag om aftenen, med familien. om dagen efter det, gaar turen til Sverige, hvor min patrulje og jeg skal bo i to af pigernes sommerhus, vi skal bade og sejle, og vaere spejdere, det bliver skoent!

og saa skal jeg ogsaa i skole, hos min gamle klasse, DET glaeder jeg mig rigtig meget til!

ferieeeeeeee! det bliver dejligt!

 

Feb
24
2012

Fredag d 24-2-12

Jeg må indrømme at jeg ikke laver nok opslag her på hjemmesiden, det vil jeg meget gerne gøre bedre! nu er det noget tid siden jeg sidst lavede noget.
I sidste uge havde jeg ferie, det var en dejlig ferie, jeg fik slappet af, og vi havde Mette og Martin og drengene på besøg det var rigtig hyggeligt. og Andrea veninde Karoline, det var også skønt! 
lige nu har vi Asger og Kamilla på besøg, det er hyggeligt at se dem igen! vi er lige kommet hjem fra et godt restaurant besøg, det var god mad og lækker dessert. 
Asger og Kamilla skal desværre allerede hjem i morgen frokost tidangry.gif 
på Onsdag har jeg min afgangseksamen i biologi, så her i weekenden skal jeg ikke slappe af men forberede! alle sammen må meget gerne krydse fingre for mig torsdag morgen (9:30-10:30 dansk tid) så jeg kan få A* :0 
søndag skal vi ind på den danske ambassade og spise brunch, glæder mig til at se deres 700 kvadratmeter store hus , og stuen med de fire "æg".
ha en god weekend alle sammen!

Feb
3
2012

Fredag d. 3-2-12

FREDAG! saa bliver det weekend igen! jeg maa desvaerre dele 'nyheden' at vi ikke vandt vores kamp i soendags, der var nok ikke nok der krydsede fingre;) -derfor haaber jeg at der er nogle der snart opdager siden her, forhaabentlig en fotograf, saa jeg kan komme ud og blive professionel en SKOENNE dag! i dag var der en dreng fra m,in aargang der er blevet smidt ud af skolen pga. han tog upassende billeder af en laerer... for mere info, skrivtongue.gif i dag skal Andrea og jeg hygge rigtig meget, vi skal vaere alene hjemme, og se MGP fra sidste uge, det glaeder jeg mig rigtig meget til! lige nu er jeg i skole, denne her side er nok den eneste der ikek er lukket- sammen med elevintra! oooops ulovligt! men jeg har lavet lektier saa det er ok!

i weekenden skal andrea og jeg tage billeder.

og soendag skal jeg til fodboldkamp, saa jeg haaber at vi vinder, (kryds fingre igen! -paa forhaand tak!)

Tea smiley.gif

Jan
27
2012

!

JEG SAVNER SOMMER! goer i ogsaa?

Jan
27
2012

Fredag d. 27-1-12

saa er det Fredag, weekend YAY! i morgen skal jeg til london med Andrea, og senere paa dagen til sweet sixteen hos en fra min skole.

soendag skal jeg til fodbold kamp, det er kvartfinalen saa jeg haaber vi vinder og gaar videre!

i onsdags startede jeg til maalmandstraening her paa skolen, efter skoletid. det vil vaere der de naeste 9 uger, det er god traening og jeg glaeder mig til naeste gang!

i sidste weekend havde jeg besoeg af 5 rigtig dejlige piger, de tog til London fredag, loerdag, soendag, mandag og tirsdag, saa de fik en del ud af tiden!

jeg vil tage nogle billeder i weekenden hvis jeg faar tid.

kryds fingre kl 11 (dansk tid) paa soendag for mig og mit fodboldhold skal vinde! ;)

Tea hjerte.png

Jan
19
2012

Torsdag d. 19-1-12

Hey yoooo.
det er da for dårligt at det er SÅ lang tid siden jeg sidst skrev!
jeg har lige været til en dejlig fodboldtræning, senere i dag kommer der besøg, 5 dejlige danske piger!
i går meldte jeg mig til noget målmandstræning på skolen, som vil være der de næste 10 onsdage. -Og jeg er da den eneste pige.
jeg glæder mig rigtig meget til at få besøg!
Tea hjerte.png

Jan
2
2012

mandag d. 2-1-12

haaaalløjsa, så blev det 2012 - godt nytår! jeg havde en hyggelig aften med Malene, og familien. 
i dag skal jeg hjem til min veninde Olivia, og udveksle julegaver(-: det bliver hyggeligt!
i aften skal Andrea og jeg hygge os og vi invitere chips og dip...
Tea hjerte.png

Dec
28
2011

Onsdag d. 28-12-11

jeg håber at i alle sammen havde en rigtig god jul! det havde jeg, og jeg har kun fået ting som jeg kan bruge, nogete af det aller bedste jeg fik var et par sko som jeg har ønsket mig MEGET længe! 
I dag skal vi spise frokot hos nogle venner, og der efter skal jeg hjem til Malene min grankusine aka Mälóõnÿ. hehhehe
og det er også hende jeg skal holde nytår med, og vores familier!
det har været rigtig dejligt at være hjemme her i Hvalsø igen, og se aææe mine dejlige venner og dejlige familie. -jeg har slet ike lyst til at tage hjem til England igen..
Jeg vil lægge billeder herind inden 2012!;)
Teahjerte.png

Dec
17
2011

Lørdag d. 17-11-12

nu er det alt for lang tid siden jeg har været her inde!
Vi er liiige kommet hjem fra England. Selvom Asger har boet her i 4 måneder alene, er huset helt fint!;)
det er rigtig hyggeligt at være hjemme igen. og jeg kan ikke vente til at se mine venner igen!
vi var meget heldige i lufthavnen, lige da vi skulle til at tage toget ringede Hanne og Uffe og fortalte at de ville hente os, det ar en rigtig skøn overraskelse.
her i weekenden skal jeg lave julegaver, og bare være her hjemme.
Teahjerte.png

Dec
7
2011

7-12-11

I dag har været en trist- men stadig hyggelig- dag. jeg har været syg, men så er jeg jo heldig at min dejlige mor ikke har noget job, så vi har været her hjemme og set en film, og desperite housewifes. 
i går aftes fik jeg lavet mit 3. billede i Art næsten-færdigt, det er jo skønt!;)
jeg håber på at være mere rask i morgen når jeg får dansk besøg! på lørdag tror jeg vi skal til London, så vi tager nok nogle billeder som kan blive "smidt" her ind som min gamle fotolærer fra Hvalsø altid sagde.
min mor har lige strikket et pandebånd til mig, det er rart at have en talentfuld mor..
i morgen går jeg i gang med at lave julegaver! yay.
og så er der jo kun 10 dage til Danmark, det bliver fantastisk at komme Hjem igen.
Teahjerte.png

Dec
6
2011

Tirsdag d. 6-12-11

woooopst saa blev det tirsdag og mig og andrea skal vaere alene hjemme efter skole i dag, fordi vores momsemor og farmand skal til reception paa ambassaden, saa vi skal bare hygge.

forresten vandt vi fodboldkamepn 5-4 saa vi ligger nummer 1!

saa er der kun 6 almindelige skoledage tilbage her i Brentwood. og saa er det hjem til Danmark om 11 dage! JAAA det glaeder jeg mig enormt meget til.

om 2 dage, torsdag, kommer Emma og Sarah det bliver skoent med noget selvskab fra nogle Danske venner!!!

saa maa jeg nopk ogsaa hellere snart faa lavet alle julegaverne faerdige!

Tea hjerte.png  

Dec
4
2011

Søndag d. 4-12-11

en dejlig dag i dag, præcis 20 dage til juleaften! 2. søndag i advent! og 13 dage til vi flyver hjem!
i adventsgave af nissen fik jeg en bog "fifty shoes that changed the world" og"27 dresses" som er en tøsefilm, og en af andreas og min yndlingsfilm! to rigtig gode gave, god nisse.
senere skal jeg til fodboldkamp, og vi vinder selvfølgelig..(måske)
efter kampen skal vi julehygge, lave julepynt og lave havregrynskugler! UUUUH det bliver hyggeligt!
Teahjerte.png

Dec
2
2011

fredag d 2-12-11

I går var det d. 1. december det var meget exiting! jeg var til fodbold i 1½ time, og det regnede konstant, det var en skøn start på december;) d. 2 december i dag, kun 22 dage til jul!hjerte.png og 15 dage til vi flyver til Danmark!
om en uge kommer mine dejlige veninder Sarah og Emma her over, det bliver hyggeligt, vi skal helt sikkert lave noget julehygge.
på søndag skal jeg til fodboldkamp, mod det eneste hold vi har tabt til, men vi vinder selvfølgelig denne her gang. (fingers crossed)
jeg VIL HELT SIKKERT lægge billeder ind i morgen, eller søndag, måske i dag. Jeg vil oprette et nyt album, til Andreas og mine "søster-billeder".
Teahjerte.png

Nov
29
2011

29-11-11

saa er der kun 2 dage til foerste December! man kan da ikke vente?!

forresten fik jeg en chokolade julekalender, et par oereringe og et stort hvidt T (som jeg skal male paa og haenge op paa min vaeg) i adventsgave af NISSEN! det var nogle dejlige gaver. saa har jeg ogsaa lavet to smaa lerhuse til at putte lys ind i.

der er kun 19 dage til vi flyver hjem og jeg glaeder mig rigtig rigtig meget, nu har jeg faaet nok af England og kunne godt bruge noget Danmark i stedet for. det er noget jeg savner rigtig meget!

teahjerte.png

Nov
28
2011

mandag d. 28-11-11

så blev det mandag, og vi skulle i skole igen. 
i går var jeg til fodboldkamp som alle andre søndage, og vi vandt (som altid) 9-2 så det var jo helt ok!
lige som jeg troede at vi havde afsluttet vores eksamner fandt jeg ud af at jeg har en til matematik på torsdagangry.gif feeedt...
jeg er begyndt at lave julegaver så bliver man jo i julehumør, det er hyggeligt! 
jeg kan ikke vente med at komme hjem til danmark! jeg savner det så meget.
Teahjerte.png

Nov
26
2011

26-11-11

jeg fik ikke rigtig taget billeder i dag...
ellers en fin dag, det har blæst helt viiildt meget her. jeg har været i genbrugsbutikker og køber rammer og ting til mit skrivebord (lægger billeder ind!) til mit værelse så det kan blive fuldendt. 
I dag blev der tændt lys i gaden her i byen det var jo hyggeligt, og i morgen er det første søndag i advent JAAAsmiley.gif og jeg skal til fodbold kamp, jeg håber vi vinder igen! kryds fingre for os.
Teahjerte.png

Nov
25
2011

Fredag d. 25-11-11

eeeej nej nej nej. nu fik jeg ikke skrevet dagbog i gaar -alt for mange lektier plus fodbold!angry.gif men der skete vel heller ikke saa meget, jeg var i skole. jeg kom hjem og lavede lektier. jeg tog til fodbold. jeg kom hjem og lavede lektier igen.

i dag er det jo fredag -millitaer dagen paa skolen. CCF. saa de fleste har army toej paa. det er jo en del anderledes end i Danmark.

i aften skal vi spise "fish-n-chips" det bliver... interesant, selvom alle englaenderne putter vinegar/eddike paa deres pommes fritter,er det ikke noget jeg skal proeve!

saa er det jo weekend, det er dejligt! og alle mine eksamner slutter i dag, det er ogsaa en lettelse.

i morgen regner jeg med at laegge flere billeder ind.

Tea

Nov
23
2011

23-11-11

så mødte jeg Prins Edward, af udseende en lalleglad mand!smiley.gif HEHEHE det var rigtig sjovt fordi lærene virkede ikke sååå intereserede i at han kom, og gjorde lidt grin med ham og gav ham forskellige øgenavne.
jeg er lige kommet hjem fra skole, på vej hjem købte jeg nogle nye bukser, til fodbold træning når de ter for koldt til shorts! der var tilud så de kostede kun 5 pund. Jeg regner med at lægge flere billeder ind i weekenden, jeg har test de næste par dage, så jeg får ikke så meget tid til at tage billeder før weekendenangry.gif
og så i dag i skolen fik jeg på det aller sidste minut vi havde tilbage skrevet min engelsk eksamen, det var en noget af en lettelse.
Teahjerte.png 

Nov
22
2011

Tirsdag d. 22-11-11

i morgen får vi besøg af Prins Edward! UUUH :D det bliver jo en sjov oplevelse! ellers har jeg ikke så meget at fortælle om i dag.
I går fik jeg min Matematiktest tilbage, og jeg fik et A, så det jo helt fint!
jeg kan ikke vente til torsdag i næste uge, kun 9 dage tilbage!
Teahjerte.png

Nov
21
2011

Mandag d. 21-11-11

I dag har været en ganske almindelig dag. jeg var i skole... jeg kom hjem... jeg har set en film med min mor... og nu skal jeg til at lave lektier, meeen min hjemmeside kommer lige først! 
på onsdag får vores skole besøg af PRINS EDWARD... så ville det nok være en ide at finde ud af hvem han er;) vi skal tiltale ham Your Royal Highness, hvis han spørger os om noget, HEHEHE :D
og så er der jo kun 10 dage til vi kan åbne den første låge i kalenderen! man kan jo næsten ikke vente! og jeg har rigtig meget lyst til noget risalamande. MMMMMH!
Teahjerte.png

Nov
20
2011

20-11-11

I dag er jo en sjov dag- kl. 20:11 i dag er datoen 2011-20/11-kl. 20:11 hæhæ;)
i morges var jeg ude i vores have og tage billeder af nogle fugtige blade og blomster, der er kommet 3 af dem ind i albumet "Billeder"-der kommer nok nogle flere ind senere. i morgen skal jeg i skole, så jeg må hellere få lavet nogle lektierangry.gif
Teahjerte.png 

Nov
19
2011

Lørdag d. 19-11-11

så er det præcis 3 måneder siden vi flyttede. tiden flyver afsted med på samme tid føles det som laaaang tid siden at jeg var i Danmark sidst!surprised.gif 
I dag var vi nede i byen, i stedet for at tage til London. vi fandt en rigtig flot skoletaske til mig, det har jeg jo manglet! og så blev jeg lidt i julehumør da jeg købt nogle lækre slik-julestokke der skal hænge på mit værelse når det om 12 dage er 1. December JEG GLÆDER MIG! i morgen skal jeg bare tage billeder og lave lidt lektier, det er jo helt fint.
Teahjerte.png

Nov
18
2011

18-11-11

I dag var en laaaang skoledag, den sluttede først kl halv 5angry.gif det er allerede mørkt når vi har fri fra skole, de ter jo lidt hyggeligt! 
efter skole så jeg en film med Andrea og min mor vi så "27 dresses" den var meget sjov, anbefaler den, men ikke lige en drengefilm! nu skyper jeg med malene, det gør jeg næsten hver dag, det er rart.
jeg ser frem til en weekend uden lektier, kun forberedelse til alle November-tests, og i morgen skal vi til London og forhåbentlig finder vi en skoletaske til mig, så jeg ikke skal bruge min mors taske hele tiden! 
Teahjerte.png

Nov
17
2011

Torsdag d. 17-11-11

I dag var en anderledes skoledag. vi havde NON-uniform-day, det er anden gang vi har det, det er jo sjovt at se alles tøj! om 2 dage har vi boet her i 3 måneder, tiden flyver afsted. men på samme tid føles det som 1000000 år siden jeg var i Danmark sidst.angry.gif(
ellers har vi det godt her i England! jeg skal til fodbold i dag om en time, jeg spiller på et godt hold, og pigerne er rigtig søde!
Teahjerte.png

 
Panel title

© 2018 teapaafarten

Antal besøg: 596

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47605299949646sekunder