Din Private Rejseleder - Rejsetips

4b8667f64de0e25022010.jpgOvernatningsmuligheder:


I Thailand findes mulighed for overnatning i enhver prisklasse, men de er lidt ujævn fordelt.Alle større byer har mindst et hotel af international klasse, Bangkok har nogle af verdens allerbedste hoteller! Luxushotellerne er udstyret med swimming pools, motion rum, restauranter og en række andre ting. I de fleste byer fås overnatning i mellem klassen. Guesthouses er inden for de billigste overnatningsmuligheder i Thailand, andre muligheder er for de hårdføre, camping eller bungalows i nationalparkerne.


Mad og drikkevarer:

Thailænder er generelt gæstfrie og gavmilde, men man bør være forsigtig med at tage imod mad og drikkevarer, som tilbydes af ukendte personer på værtshuse, i busser, på markeder eller andre steder, da der kan være tilfælde af tilsætning af bedøvelsesmidler.

Smykkekøb:

Man burde vise stor forsigtighed ved køb af ædelstene, specielt safirer, og specielt i tilfælde, hvor man bliver kontaktet på gaden med tilbud om at se på safirer ved et specielt "sidste-dags-udsalg”. Der findes ingen stats ejede juvel butikker i Thailand!


Valuta:

Rejsende bør være opmærksomme på, at der udenfor Bangkok kan være vanskeligheder,forbundet med veksling af dansk valuta. Checks, såvel danske som internationale, kan ligeledes kun meget vanskeligt veksles i Thailand.
4b866d90247b625022010.jpg


Svømning i Thailand:


Rejsende til blandt andet Phuket, Koh Samui og andre ferieøer bør være forsigtig med svømning udenfor kysten, da strømmen på visse tidspunkter af året kan være meget stærk, og drukneulykker er forekommet. Spørg hotellet eller andre lokalkendte om strømforhold for en sikkerheds skyld.

 

 
Panel title

© 2018 thailand

Antal besøg: 13854

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,75570392608643sekunder