Din Private Rejseleder - Skik og brug

4b867525b974e25022010.jpgThai-hilsen:

Thailændernes hilseform kaldes Wai og det består af at man presser håndfladerne sammen og fører den mod hagen.Wai stammer fra en ældgammel hilseform, som dengang skulle vise at ingen af partnerene bar våben.
Der findes mange regler for wai, såsom at man ikke må wai-hilse børn eller arbejder som tjenere, servitricer og gadesælger.
Men den bedste måde man kan gøre det på er at efterligne den hilsen som man selv får.
Kropssprog:

Thailænder ser hovedet for en hellig del af kroppen, fødderne er den ringeste del af kroppen og det er meget uhøfligt at pege mod nogen med fødderne eller ligge dem på bordet. Når man er i templer, skal man hvile på knæerne med fødderne bagud, eller til siden.

Passende påklædning:

I thailand bør man klæde sig respektabel. Kvnder skal især undgå at gå i alt for udfordrende tøj. På restuaranter eller sådan formelle steder ser man ikke kvinder i ærmeløse toppe eller kjoler, det ses upassende. Top løs solbadning ser man meget skævt på, også på feriesteder.

4b8675bd1ded525022010.jpg


Kongefamilien og Buddhismen:

Turister skal være opmærksomme på at opfører sig med respekt for kongefamilien og buddhismen. Enhver form for kritik eller bagtalelse af disse to tabuer, kan man risikere at komme i fængsel. Men man viser en stor uhøflighed, og thailænder bliver dybt fornærmede.

 

 
Panel title

© 2018 thailand

Antal besøg: 13861

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73473501205444sekunder