That Girl - Forside

                                                          

That girl…..  

   

Det hele startede med at Christian og snakkede sammen, og han forstode mig. Og jo mere vi snakkede sammen jo mere forelsket blev jeg i ham, og nu er jeg totalt skudt i ham. Jeg kan ikke lade være med at kigge på ham. Men så er der jo så Emilie der går i klassen hun er nok min største fjende hende kan jeg ikke tag, hun er altid i vejen og vil være perfekt, og hun vil have alt hvad jeg vil have. Og hun vil altid overgå mig MEN det kan hun ikke jeg er og forbliver bedre end hende og sådan er det.

Så skete det Anna flyttede skole, det bliver trist og stile når hun ikke er der. Hvem skal jeg gå på tanken med, snakke med, have det sjovt med og det store spørgsmål hvis skulder skal jeg græde ved når jeg brug for en god ven ved min side, det bliver vært fald ikke Emilie. Om hun så var den sidste i verden bliver det aldrig hende.

 I dag har haft en meget kedelig dag vi startede ud med 4 timers dansk det var meningen at vi skulle have fysik i de to første timer men vi skulle have vikar og det blev vores dansk lærer SURT så timerne startede med fremlæggelser og jeg var en af dem Fuck det, jeg hader fremlæggelser, men det gik fint nok, men det kunne have gået meget bedre. Men fuck det jeg hader alligevel skolen det eneste der betyder noget for mig er Christian, Anna og min familie.  Nå men som sagt Syg dag efter fremlæggelserne skulle vi have læsse prøve FUCK FUCK FUCK det kan ikke blive være men det kunne det bagefter skulle vi arbejde med HC ANDERSEN NEEEJJJJJJJJJJJ jeg havde bare lyst til at gå under jorden. Og efter dansk skulle vi have geografi det plejer at være det værste jeg ved men det var ikke så slemt i dag. Men helt seriøst hvad fanden skal man bruge det til. Det kan skuda være lige meget om man ved hvor Afrika ligger hvis du vil til Afrika eller syd Afrika, bestiller du en bilet og sætter dig ind i et fly og 5 timer senere er du der det burde ikke være så svært.

 

Christian er ikke i mit liv mere det er ikke ham jeg er vild med mere. Nu er det en der hedder Lasse han er så lækker og vi har været sammen 8 gange på en måned 1 gang vi var sammen gik vi bare en tur og snakkede der skete ikke så meget. Men 2 gang var hjemme på han værelse, vi sad og snakkede og så kiggede han mig dybt i øjnene og så så han ned på mine læber og i øjnene igen, og så skete det bare, vi kysede stille og roligt han lagde mig ned og lagde sig ved siden af mig og begyndte at kysse mig. Til sidst snavede vi det var fantastisk, men det blev ikke til DET heldigvis. De andre gange vi var sammen var lige så fantastiske, og i dag var vi også sammen det er vores måneds dag. Han gav mig et smykke det er jeg rigtig glad for. På lørdag skal jeg også ned til ham og sove til søndag det bliver fantastisk jeg fik også en sms fra ham hvor der stod   

””hej kan du ikke tage nogle kondomer med vis vi skal vi er alene hjemme””  hvad fanden tænker han på det er skuda ikke mig der skal købe den slags det kan han vel selv gøre. Men jeg skrev til ham at jeg ikke var klar og at det måtte blive når jeg var klar og lidt ældre.

Men jeg er rigtig glad for ham og vi har det fantastisk sammen.

Han er 15 år så han er 1 år ældre end mig men det mig ikke noget. Han er mega lækker han har sixpack mørkt hår og grøne øjne han er fantastisk. Han har en lille bror christian en mor nina og en far  lars.

Så nu føler jeg mig ikke så unsyndlig mere efter det der er sket med lasse og mig,

 
Panel title
Antal besøg: 8

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56921410560608sekunder