T.H.C - Info

Lidt om os: 


Vi er 3 venner, jacob (Bubber dk), Mads (WHOPPER) og Kasper AxausDK som startede med at spille lol her i starten af marts 2010. Efter et mislykkeds forsøg med en anden klan, blev vi enige om at starte noget selv.


Os 3 startede T.H.C her september 2010 sammen med nogle af medlemmerne der fulgte med os fra den anden klan vi var en del af.


I øjeblikket satster vi på at få mange nye og gode medlemmer med i T.H.C, så vi kan få en stor og velfungerende klan, både til seriøse spil, hyggespilene og måske en turneing i ny og næ :

  

Vi har på nuværende tidspunkt et 5v5 hold kørende, vi mener der fungerer godt. Dog er vi i fuld gang med at træne videre, med hensigt på at blive meget bedre. Og derudover har vi 2 velfungerende 3v3 hold..!

Og selvfølgelig har vi en del medlemmer der hygger spille lidt, og træner, indtil de lærer hinanden at kende, og vil spille i hold sammen.


Vi bruger ventrillo, og har selvfølgelig vores egen server, server informationen kan fås af nogen af de 4 admins i klanen, som kan add's ingame.
Bubber DK, Axaus_DK, Whopper & Reetry and the others. 
Panel title
Antal besøg: 319

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4190821647644sekunder