Thehorsesvalley - Info
Info
Dette er Infoen. Som man også kan sige Informationensmiley.gif 
 
 
Hjemmesiden:
Dette er en hjemmeside for heste-tøser. Hvis du altid har drømt om en hest, så er dette det rette sted! Du skal skrive historier om hvordan du passer din hest, men du skal først spare op, eftersom du starter med 300 sP, og ingen heste koster 300 sP, så du skal huske at skrive en historie om når du er ude at se stalden, og se på nogle heste som ikke er solgt! Husk lige at tjekke reglerne!
 
Regler!:
Der er lige nogle regler som du skal gennemgå!:
1. Du må ikke skrive ondt om andre eller deres heste!
2. Du må ikke skrive om andres heste uden tilladelse. Men du må gerne skrive navnet på dem hvis du nu giver dem mad, eller lige ligger mærke til dem, og syntes de er pæne.
3. Du må under ingen omstændigheder skrive for Webberen! Så går det udover alle! Så bedes du sige at du har gjort det og du bliver med respekt tilgivet. Men også straffet lidt!smiley.gif (Når jeg siger det er med respekt er det fordi at jeg syntes det er meget flot at du turde træde frem og indrømme det!)
4. Du må ikke skrive for andre, så er det igen med respekt! Og det vil blive straffet meget lidt!smiley.gif
6. Du skal helst have det sjovt inde på siden, ellers må du skrive til Webberen inde under Hæfte og der inde under Hjælp
 
sP:
sP, står for: staldPenge, fordi s'et er småt er fordi det bare står for stald, men P'et er stort fordi det står for Penge, og sP er jo penge.Så det betyder at disse sP, kun kan bruges på denne hjemmeside!;)
 
Avl:
Når du avler koster det sP.
Avle med sine egne heste: 15 sP
Avle med en hest som ikke har en ejer: 15 sP
Avle med Webberens heste: 500 sP Ved godt det er dyrt, men det er de to bedste heste på hele HorsesValley. Så det er grundensmiley.gif
 
Fødselsdag: 
Din fødselsdag er en gang vær anden uge. Så der for du en gave. Det kan være:
- En gratis avl med hvilken som helst hest, undtagen Webberens!
- sP
- Pon
- Specielt dyr
- V.i.p ( Det kan du kun vinde i kon, og gaver. Dvs at du får et bestemt antal penge om dagen, og noget der hedder VipP)

Det var de eksempler der var!smiley.gif
 
V.i.p:
Du kan ikke købe det for rigtige penge! Du kan være heldig at vinde det i en konkurrence, eller få det i gave!smiley.gif Så du må bare vente, men får det i hvert fald en gang inde for en måned, eller to!;o
Du får: 1000 sP, 100 Pon, 500 VipP
 
Pon:
Pon er en forketelse for Point. Men Pon er dit niveau, eller det niveau du ligger på!smiley.gif
 
Tid/Årstider:
Tiden: Der er ikke rigtig nogen Klok. Den kan du bare "opfinde" selv.
Årstider: Du kan selv skrive når det skifter med årstider, og måneder, men husk at det er fedt og høre på når tiden skifter!
 
At vokse op:
Alle vokser selvfølgelig op, men det gør heste også, så nu skal i lige læse mere om det.
Når et lille føl er blevet født, har det et føl udseende. Når det bliver 1 år, får det et nyt udseende, og når den bliver 2 år, får den igen et nyt udseende og det udseende beholder den indtil den går borte, og så fjerner jeg hesten fra hjemmesiden.
 
 
Hjælper Atza Rok:
Hejsa! Som du nok har lagt mærke til er der en Hjælper, som du kan se ved heste-billederne! Det er min aller bedste-veninde! Så hun er min hjælper! Hun tjener self. sP på det, og gratis V.i.p! Det er også hende der læser mine (Webberens) historier, og hun hjælper mig med nogle andre ting. Hun har lavet det flotte banner, som er øverst oppe!
Bare lige så i ved det, søger jeg ikke flere hjælpere!smiley.gif
 
Hjælp!: 
Hvis du har brug for hjælp, så gå ind under Hæfte og tryk på Hjælp og så kan du skrive hvad du skal have hjælp til!;)
 
Panel title
Antal besøg: 333

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,1451199054718sekunder