Thomsenfoto2012 - Hvem er Thomsenfoto2012
Jeg hedder Rasmus Thomsen, jeg er 36 år gammel, jeg har længe forsøgt mig som fritidsfotograf til venner og familiearrangementer, jeg tager ingen steder uden at tage et kamera med mig.
Hvad kan jeg tilbyde som ingen andre fotografer kan tilbyde jer/dig, som kunde ved mig.

Ingenting, men hvorfor skal man så vælge mig som fotograf ved dit/jeres arrangement, og hvilke arrangement kan jeg som fotograf dække.

Jeg kan dække lige præsis det arrangement som du/i som kunde ønsker, jeg kan hvis det er nødvendigt alliere mig med flere fotografer, som evt. kan hjælpe mig hvis jeg i samarbejde med jer/dig som kunde finder ud af at der skal være flere fotografer på.

Rettigheder til billederne: Jeg og det team jeg evt. kommer med, har rettighederne til de billeder, som vi/ jeg tager, de vil evt. kunne blive udstillet her på min hjemmeside, selvfølgelig i en aftale med jer/dig som kunder/kunde, Jeg ønsker ikke at udstille mine evt. kunder på nogen måde, men er der taget et godt billede fra et sportsarrangement, lige fra en fodboldkamp med en god detalje eller et rally, cykelløb eller andet kommer de op og ligge på denne side eller den side der kommer på facebook.
 
Panel title
Antal besøg: 29

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33770704269409sekunder