Tildes-Tanker - Dagbog
May
15
2010

Heej

Lidt om min dag:

Ja der er godt nok ikke gået så langtid endnu af dagen, men jeg vil sgu gerne skrive noget om den alligevel.

Jeg har sovet sammen med Louise fra igår til i dag, og lige nu sidder vi faktisk ved hver sin com, jeg sidder og skriver lidt herinde, og Louise skriver på hende og pandas hjemmeside. Hvis du gerne vil se deres hjemmeside, skal du bare skrive det her: www.freewebsite.dk/plab

Nå men videre....
Vi sidder bare her og kigger på vores sider, vi har faktisk lige spist morgen mad, det smagte dejligt. Hehe ;) Men nu skal vi bare finde på noget at lave. Jeg vil HELT vildt gerne bage en kage, men det gider Louise selvfølgelig ikke, så det skal vi ikke. Jeg ved faktisk ikke hvad Louise vil lave, hun er lidt (kedelig) Haha ej det passer ikke.

Det var lidt om den her morgen. Måske logger jeg lige ind i aften, og skriver hvad jeg har lavet....

Heeeej!

May
14
2010

Skriv en overskrift

Jeg tænker:

Er folk ikke bare nogen gange lidt egoistiske, de tænker jo egentlig kun på sig selv hele tiden eller ihvertfald tit, har jeg ikke ret?. Det gør jeg også selv, det vil jeg da gerne indrømme. Altså når man står og prøver tøj med ens veninde, vil man jo helst have at det er en selv der ser bedst ud. Altså veninden må gerne se godt ud, men bare ikke bedre end en selv. Der er jo ikke noget menneske der tænker. "Veninden må selvfølgelig gerne se bedre ud end mig" Sådan er der jo ikke nogen der tænker.

Så man er sgu hele tiden lidt egoistisk, det er man altså.....

 
Panel title
Antal besøg: 250

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,74041604995728sekunder