Topclass-hjælper - - Internattet

Internattet

- Hjælp de syge dyr her på internattet!

Velkommen til Internattet. Hjælp internat heste..

Udfyld dette skema i bestillingsbogen:

Dit navn:

Hestens navn:

Hestens nye navn:

Opstaldning:

Hvis din hest ikke skal have nyt navn så bare skriv dette samme navn i dens nye navn

 

H E S T E:

 

4e7b5f9e07f3622092011.jpg

Navn: Sandy

Alder: 5 år

Køn: Hoppe

Stg: 145 stg.

Race: Blanding

Beskrivelse: Sandy er virkelig en mishandlet hest. Hun er bange for mennesker og tør ikke rigtig at være tæt på dem. Dette skal bare trænes op. Men lige nu skal hun bare have hjælp. Hun har masser af sår rundt omkring på kroppen. Skraber osv. Sårene er selv vokset sammen nogen af dem. Men de fleste er der gået betændelse i. Hun er rigtig tynd.

Fortid: Sandy blev avlet af et stutteri. De solgte hende hende da hun var 2 år videre til en mand. Han kunne ikke behandle hende ordenligt og piskede hende osv. Han fik hende til at springe over 1 meter spring og hvis hun ikke gjorde det fik hun skar hun sig på søm. Han havde hende i 2 år og satte så hende ud på en fold langt væk. Og der har hun stået med lidt vand og mad.

Pris: 5000,-

 

 

 

4e7b61497dc1122092011.jpg

Navn: Bamse

Alder: 6 år

Køn: Hingst

Stg: 146 stg.

Race: Hannoveraner

Beskrivelse: Bamse er rigtig rigtig tynd. Han er rigtig svag og kan næsten ikke gå. Han kan næsten heller ikke spise så han skal have mad i slange. Han er alvorligt syg, og er ved at dø. Han kan ikke tåle og se en pisk. Han har lange hove og er ikke rigtig beskæret. Han kan næsten ikke gå på det venstre forben. Han har nok slået det meget. Han har mange sår nede på benene og i siderne.

Fortid: Bamse blev avlet på et stutteri og de havde ham til han blev 3 år og så solgte de ham til en lille pige og mor. De behandlede ham ordenligt men datteren kunne ikke styre ham da han var ung og de vidste de ikke. Så de solgte den til en anden større pige. Hun trænede ham hårdt og piskede og slå løs på ham. Han begyndte at bukke hende af og hun blev bare værre. En dag var der nogen forbi og så ham og ringede til politet.

Pris: 3500,-

 

 

 

4e7b62ebccc2b22092011.jpg

Navn: Buller

Alder: 8 år

Køn: Hingst

Stg: 110 stg.

Race: Blandning

Beskrivelse: Buller er en meget vanrøgtede pony. Han har meget beskidt pels og har brug for et ordenligt bad. Der er masser af sår ingen under alt det snavs. Han har stået i sin egen aføring i rigtig lang tid. Han har betændlse i kodeledene. Han har stået med en alt for lille grime. Hjælp ham nu!

Fortid: Buller blev avlet på et shetlænder stutteri, og de beholdte ham til han blev 1 år og solgte ham så videre til en lille pige. Hun begyndte allerede og rede på ham da han var 1½ år. Han bukkede hende af hele tiden og fik rigtig ondt i ryggen. De solgte ham til en anden pige da han var 4 år. Hun red ham godt, men en dag da hun skulle springe på ham stoppede han første gang. Hun hadede ham for den ting. Hun slå ham med pisken og fandt så en lille stald, efterlagte ham og der stod han til han blev 8 år.

Pris: 4000,-

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 6008

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44725513458252sekunder