------------> Velkommen Til Totterne <---- - Mit Første Møde Med Tamrotter

 

Var nok ligeså Uhyggeligt som mange, Der ikke kender til Tamrotte kunne forestille sig. 

                                      4d92118b60f6029032011.gif

For Mange kender kun rotter fra Gyser film og avisoverskrifter. som farlige / Ulækker og Smittefarlige Dyr, -Ja, Et skadedyr som skal Udryddes.

og det var med alle disse forestillinger, jeg selv mødte de første Tamrotter som jeg var nød til at være tæt på......

 

Min Ex-Kone ringer til mig, og fortæller at hun havde fået 2 rotter fra en ven, som ikke kunne have dem mere, men hun var så bange for dem, at hun ikke turde fodre eller skifte dem.

så hun bedte mig om hjælp.....

 

Jeg kommer ud til hende, og i køkkenet stod der et lille bitte akvarium, med to Rotter i, og de stakkels dyr, var helt våde af deres eget urin og det lugtede dårligt i hele køkkenet.

Jeg var selv rigtig bange men kunne se at jeg blev nød til at hjælpe dem, for de havede det ikke godt nede i det våde og beskidte akvarium, så jeg tog mod til mig og gik hend i mod dem.

 

De lå stille og tæt sammen nede i bunden af Akvariummet, men da de hørte at der var nogle på vej, sprang de op og begynte at krasse vildt på glasset.

Synet af deres store tænder og lyden af deres skarpe negle, der krasse mod glasset, fik mig til at springe tilbage, for jeg frygtede at de ville komme ud og bide mig.

Da modet igen skyllet over mig, iførte jeg mig et par store læder foret Arbejdshandske, og med paniske bevægelser fik jeg dem over i en stor pap kasse med avisstrimler og rent vand.

 

Mens Ex-konen fik vaskede Akvariummet, gik jeg ned til dyrehandleren og satte mig ind i hvad sådanne nogle Rotter skulle have at spise.

Og jeg fik købt en masse,, ;)  Gnaverblanding / Salat / Agurk / Gullerødder / en stor Hvandmelon og noget hampstrøelse.

Jeg syndes også det var synd at de skulle stå ude i køkkenet så jeg foreslog at de skulle stå inde i stuen så man kunne se dem, og sådan blev det, og så var det ellers Jule Aften for Rotterne.

De gumlede lystigt løs af alle de dejlige sager, og mens de sad der og spiste, og holdt så pænt om maden med de små poter, Kunne jeg plusseligt se det, som jeg aldrig havede troret var muligt......... 

                           HOLD OP HVOR ER DE SØDE !!smiley.gif

                                               4d9252b09448b29032011.gif

 

4 Dage efter, overtog jeg Rotterne, som nu bor hjemme hos mig.

Og de har fået et stort 3 etager Tramme Hus og et 200 liter akvarium, fyldt med jord at grave og lave gange og Huler i.

½ år efter Købte jeg to Rotter mere, så nu er de 4.. ;)

Og det skulle ikke undre mig at der kommer flere til når jeg får købt et Kæmpe Bur...............

For et er helt sikkert, Tamrotter er noget af det sødeste og klogeste Kæledyr man kan få. og med god behandling kan de blive utrolige kontaktsøgende og kældene og en sød og sjov ven.............

 

 
Panel title

© 2018 totterne

Antal besøg: 3064

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33432483673096sekunder