Selvbehandling af Piskesmæld og Fibromyalgi - Mig og min historie

Siden jeg selv blev kvit med sit piskesmæld har jeg arbejdet frivilligt med piskesmældspatienter. Jeg har hjulpet dem med vejledning og støtte til at gennemføre det selvmassageprogram, som jeg selv brugte til at komme af med mit piskesmæld. Jeg er 31 år, Cand. Merc. og arbejder til dagligt som økonom. 


Min Historie:

Jeg fik et piskesmæld da jeg faldt på ski for nogen år siden. Det var dog først da jeg havde været igennem en meget stresset periode og en meget dårlig siddestilling, at generne for alvor begyndte at accelerere. Jeg begyndte at få mere og mere ondt i hovedet og begyndte at sove dårligt. Jeg blev meget stresset over hele min situation, sov dårligere og dårligere og endte i en ond cirkel. Da der var gået et halvt år var min situation virkelig dårlig, og jeg havde nu alle de symptomer, som du kan se nedenfor.

I den efterfølgende periode gik jeg til alle eksperterne. Jeg har været hos kiropraktorer, 3 forskellige fysioterapeuter, er blevet ultrlydsskannet, MR-Scannet for nerve-skader, røntgenfotograferet adskillige gange, været hos fysiurger, ortopædkirurer og arkupunktører.Men lige meget hjalp det! 


Det var ikke før jeg tog sagen i egen hånd, og via internettet fandt ud af, at alle mine symptomer stemte overens med dem man får når man har fået triggerpunkter i adskillige muskler i hals- nakke- og rygregionen! Jeg begyndte at læse bøger om kroppens anatomi centreret omkring teorien om triggerpunkter. Jeg lagde et selv-massage program, som efter massere af gå-på-mod endte med at kureret mig 100%. 

Jeg følte at min erfaring var så vigtig at jeg nu arbejder for at mange andre piskesmældspatienter kommer til at få glæde af denne metode. Metoden kræver arbejde, men til gengæld virker den og så er det 100% gratis. 


Jeg har haft følgende symptomer:

Smerter:
-Ondt i øjet (føles som om der er noget der trækker i øjet, hvilket gør det umuligt at læse)
-Ondt i de bagerste tænder i undermunden.
-Ondt i armene – specielt den øverste del.
-Ondt i nakken, tindingen panden og resten af hovedet.
-Ondt i brystet.
-Ondt i hele skulderen (til tider som den lammende smerte man får efter et hårdt slag hertil)
-Ondt i ryggen fra midten og op.

Diverse symptomer:
-Lysoverfølsomhed.
-Svimmelhed.
-Som om at jeg ikke kunne synke maden.
-Et øje, der løber i vand uden nogen grund.
-Følelsesforstyrrelser i arme og hænder – som om min arm sov (jeg havde det med at tabe ting).
-Muskler der blev lamme – én i halsen (sternocleidomastoideus) og én i ryggen (teres major).

-Koncentrationsbesvær
-Svimmelhed.
-Uoplagthed.
-Søvnløshed (Sov i perioder nærmest slet ikke.)
-Stress og dertil gallopperende hjertebanken.

 
Panel title

© 2018 tp-massage

Antal besøg: 12769

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57204389572144sekunder