trinehaumann - Mine 10 hurtige gode råd og bedste tanker for hvalpen

1. Vend hunden til  at have en snor på hver dag. Sæt halsbånd på og lad det blive siddende også selvom den ikke syntes det det er sjovt. Den vender sig bedst til  det ved, at det bliver siddende.

2. Skal den lære at køre i bil... så tag den med så ofte så muligt. Start med små ture og øg dem gradvis...

3.Vend hunden, fra starten til en transportkasse. Sæt den et rart sted i huset, hvor der ikke kommer meget trafik forbi... og gør transportkassen til et rar og indbydende med tæpper m.m...

4. Tag kun hunden med i sofaen og sengen, hvis det er noget den også må når den bliver voksen. Det er nemmest at vende den "til". end "fra". Og det vil forvirre hunden, hvis den kun må en gang i mellem.

5. Løft hunden udenfor, hver gang den har spist eller sovet... Hvor der er "indtægter" er der også "udgifter". Og HUSK at rose, den når den gør det udenfor... Skulle uheldet ske indenfor... så tør op... når hunden er gået der fra den ved ikke, hvad den har gjort forkert... SKÆLD den derfor ALDRIG UD, hvis det skulle ske indenfor. En hund lærer ved "ros" og ikke ved "ris".

6. Vend hunden til, fra starten, at når den er i skødet eller på armen... er der ingen leg. Men leg i stedet med hunden på gulvet.

7. Lær den fra starten at i ikke vil have den bider i fingre og tæer... det er nemmest og lære den det fra starten end at vende den fra når den bliver ældre og bider hårdere... Man kan fra starten tage den stille og roligt i nakkeskindet og sige NEJ... Så vil den hurtigt finde ud af at NEJ er noget man IKKE må.

8. Hvis hunden søger hen for sig selv for at sove... så giv den fred til det. En hvalp det lige er flyttet "hjemmefra" sover mange timer i døgnet.

9. Sikre hjemmet, så der ikke ligger noget, som hvalpen kan komme til skade ved... LEDNINGER er noget der kan være meget spændende... især når man er alene hjemme. Tænk på om, man har noget med nogle snore hængende, som hvalpen kan nå og måske kan hænge sig i... SKARPE genstande der rager ud, som den kan skære sig på... TRAPPER som den kan komme op af og i væreste fald flade ned af... O.S.V.

10. Hold igen med godbidder og søde sager. HUSK chokelade er gift for hunde... Hunden  har en meget lille mave... og for meget af det gør. at den ikke kan spise foder, hvor der er alt det den skal have for at holde sig sund og rask.. 

4f6065eaa6a1314032012.jpg

 
Panel title

© 2018 trinehaumann

Antal besøg: 2742

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56546401977539sekunder