Trine Henriksen (: - Step 2

I step 2 skal vi lære den grundliggene træning.
Vi skal lære om 
  • Fremad "knappen"
  • Stop "knappen"
  • Flyt bagparten "knappen" <->
Først: Grunden til at jeg kalder det for knappen er, at det er lige som at trykke på en knap med din gren, når den har lært "knapperne".
 Først skal den lære at pisken ikke er farlig. Kør din ping lidt op af benene, rundt på bringen og på resten af kroppen indtil den ikke spænder op ved berøring af pinden.
 Når den ikke spænder mere op ved berøring kan man begynde det grundliggene. 
Når du skal til at træne det første skal du holde næsen lige på hesten, hele tiden! Hvis den kigger på hvad de andre heste laver skal du prikke den i siden ag mulen med en finger. hvis den kigger den anden vej end over mod dig skal du hive stille i torvet så den for fokus på træningen igen. Næsen skal hele tiden være lige med kroppen eller pege mod traileren når man står tæt ved den.

  • Gå fremad knappen sidder på ryggen lige efter den knogle der stikker op og ned så ned mod skulderen . --->
4ceede986cbe125112010.jpg

Der skal du så begynde at prikke til hesten, stille roligt. Det er slet ikke sikkert at den gør som den skal, derfor giv den god tid og lade den bakke eller hvad den ellers finder på at gøre. Hvis den så begynder at gå fremad eller hvis adfærd med det skal du straks holde op med at prikke og holde pinden på skulderen. Når du tager den væk skal den så stoppe med at gå fremad. Gør det indtil at den forstår at når du prikker der, skal den gå frem. Hvis den bare ignorer din prikken må du gerne gøre det noget hårdere, indtil at den forstår at der skal forgå noget når du gør sådan. Til sidst vil den gå fremad med det samme du ligger pisken dér. Når du går med hesten skal du huske at have torvet løst og holde pisken på ryggen indtil du vil stoppe den.

  • Stop knappen sidder på bringen af hesten. -->
4ceee3c41a73625112010.jpg

Du skal ligge din pisk lidt foran bringen, så der er lidt luft mellem. Begynde at rykke den lidt frem og tilbage så hesten begynder at bakke. Den behøver ikke at gøre det hurtigt i starten men efter noget tid hvor den godt ved hvad det betyder kan di begynder at kræve den skal gøre det hurtigere. Når du for den til at gå og du skal stoppe den skal du kombinere de to knapper stop og frem. Du har fået hesten til at gå og du skal have den stoppet. Du bevæger stille pisken ned mod bringen og begynder at prikke den hvis den ikke helt forstår den skal stoppe. Tag dig tid! 


  • Flyt bagparten knappen sidder på hestens bagben. -->Billed kommer) 
Du ligger pisken på stedet og holder fast i dit torv så du kan trække torvet tilbage så den ikke går fremad af det. Så begynder du så din prikken lidt. I starten vil den prøve lidt forskellige ting og når den viser adfærd med at gå til den siden skal du holde op med at prikke. Du skal stå ved siden af hestens hoved og kigge ned mod dens bagpart. hvis du vil have den skal rykke bagparten til venstre skal du prikke den på højre bagben og omvendt .Det skal du øve på begge ben. Til sidst når hesten står på rampen og den ikke står lige op mod traileren kan du bruge denne knap til at rette dens bagpart så den står helt lige mod traileren.
 
Panel title
Antal besøg: 1253

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55591201782227sekunder