THE HEATERS - Bandets historie

4e5746227826026082011.gif

 

60´er rock ´n´ roll bandet The Heaters har alle de ældgamle og hamrende fede  slagere fra de gyldne år på repertoiret.


Pigtrådsmusik, beat og rock fra 60'erne er altsammen evergreens, og det særlige ved The Heaters er, at det er tre originaler - i ordets bogstaveligste forstand - fra netop den tid, og som spillet i de glade dage, mens Bill Haley tog guitartimer i ungdomsskolen... Gennemsnitsalderen i bandet er således 56 år (så det med Bill er altså løgn) og den samlede vægt 296 kg uden instrumenter (hvilket desværre er rigtigt!).


Repertoiret er 60'ernes svingende, musikalsk tunge drenge, der udgjorde personalet i The Beatles, Kinks, Searchers, Steppenwolf og andre 60´er hittere. Og der er virkelig gang i den i samme ånd, når de tunge drenge i Heaters ta´r fat!


Ralf Hauger har banket trommer for den norsk Melodi Grand Prix-stjerne Kai Eide mens Søren Schmidt og Troels Schmidt (som er i familie - men ikke med hinanden...) har spillet og indspillet med bl.a. Lone Kellermann. Sammen har denne trio gjort verden usikker siden sommeren 1978 - i mange år som kvartet.

Tidligere medlemmer af The Heaters: Per Schiøtz, oprindelig Les Rival (før Belli), Henrik Mittelstrass (Fede Finn), Jørn Rosenville (Tidl. Fede Finn) m.fl.

 
Panel title
Antal besøg: 2017

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42666697502136sekunder