Når ude er hjemme - Dødens børnehjem

indledning

I 2008 fandt en sporhund skelet resterne af en lille pige, under gulvet, på børnehjemmet Haut De La Garenne, på den engelske kanal ø Jersey. Politiet havde på daværende tidspunkt forsket sagen i to år, men først da liget af den lille pige blev fundet, stod flere tidligere beboere frem, i løbet af en uge stod i alt 160 beboere frem, med deres egne hårrejsende historier, ud fra deres historier, fandt politiet beviser på at overgrebene begyndte allerede i staten af 1960erene frem til nullerne, gennem fire årtier. Det viste sig dog at skeletrester, var fra en kirkegård eller for historisk og havde derfor ingen ting med sagen at gøre.

 Tidligere beboere fortæller selv

En tidligere mandlig beboer fortæller BBC, at fysisk afstraffelse var helt almindeligt, normal procedure var at blive slået i ansigtet og det var det samme på hjemmet som i skolen der var ingen steder at flygte hen, ingen at flygte til ” det var som de voksne samarbejdede for at køre os ned mentalt, fysisk og følelsesmæssigt” jersey er en ø, man kunne ikke flygte, klagede man over behandlingen fik man flere tæsk. Han for tæller også, at han ikke husker ansigterne på nogle af de andre børn, men de voksnes står stadig lysende klart og uhyggeligt i hans hukommelse. ”Vi troede vi levede i helvede da vi boede hjemme men det intet imod hvad vi oplevede da vi kom til Haut De La Garenne” fortæller en anden tidligere beboere.

efterfølgende

27 af indberetningerne blev til anmeldelser, som politiet efterfølgende efterforskede, der blev fundet fire rum, en kælder, hvor der var lænker i gulvet, en hemmelig kælder, hvor børn blev torturet og misbrugt seksuelt, dette rum blev flere lig dele også fundet og to små rum, hvor børn blev spæret inde. Alle rum blev efterforsket med hunde, som er trænet til at finde menneske lig, der reagerede kraftig i flere områder. Man mente, at den hemmelige kælder var tre gange så stor som den første, ingen af de fundene rum, var på husets originale plantegninger. I et af de hemmelige rum, var ordene ''jeg har været slem år efter år'' indgraveret i væggen, med barneskrift.

En pige forsvandt i 1970erene, hvilket politiet blev klar over, da de i 2008 begyndte at grave i sagen og frygtes død, politiet frygtede, at hun var blevet voldtaget og efterfølgende dræbt.

Sexmisbrug og psykisk tortur var hverdagskost, for børnene på børnehjemmet, de blev ikke kun selv tvunget, til at have samleje med en ansat men også at se på mens det skete for andre.

I januar 2009 blev en 76 år gammel mand anholdt for misbrug af tre piger under 16 år i 1979.

De fleste knogler viste sig at være fra dyr kun tre kunne identificeres som menneskelige, to af dem var fra for børnehjemmets historie, der fandtes ingen beviser for barnemord, tortur var muligvis heller ikke en del af hverdagen, hele sagen blev blæst op til at være meget støre end den var.   

 
Panel title
Antal besøg: 50

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32018184661865sekunder