Når ude er hjemme - Former for fjernelse
der findes tre former for fjernelse: tvangs-, frivillig-, og skjulttvangsfjernelse, skriver lidt om dem alle, her under.

frivilligfjernelse
en frivilligfjernelse giver lidt sig selv, det er når forældrende går med til det, og børene bliver hos forældrene, mens de finder ud af om børnene skal fjernes, det er noget de finder ud af ved at få vidne udsagn fra  fx. ansatte i børnenes dagionstutsion. I en frivillig fjernelse, har forældrene ret til at se deres børn men ikke når de vil, men når kommunen siger de må fx. hver fjordens dag. Hvis forældrene mener, at de er blevet presset, til at give deres børn til staten, kan de hyre en advokat og prøve at få dere børn tilbage, men det ender som-regel i tvangsfjernelse og derfor gør forældre sjældet det, for så mister de retten, til at se deres børn.

tvangsfjernelse
tvangsfjernelse er når, børne bliver fjernet med det samme, uden forældrenes samtykke, for man kan tvangsfjerne skal der være konkrete beviser og videne udsagn fra fx. ansatte i børnenes dagionstutsion, hvis et barn tvangsfjernes har forældre eller anden familie ingen, krav på at se barnet. 

skjult tvangsfjernelse
skjult tvangsfjernelse er når, det på papiret ser ud som om det er en frivilligfjernelse, men man arbejder ikke frem mod at få barnet hjem igen, det bliver altså hos en plejefamilie eller et børnehjem hele barndommen (til det er 18 år) forældrene har ret til at se barnet men ikke når de vil altså så har de, de samme rettigheder som ved en frivilligfjernelse, skjult tvangsfjernelse er ikke altid en god ide da børnene nogle gange har brug at komme helt væk fra, deres forældre
 
Panel title
Antal besøg: 59

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44618988037109sekunder