Team Vejen Eriksen - Arkiv
Oct
11
2010

Sjællandsmesterskaber.

Torsdag d. 30/9 2010 skulle der køres Sjællandsmesterskaber på hjemmebane. Thor var opsat på at få en god placering og kæmpede det bedste han kunne. Det gik også fint, og efter de første 3 af hans i alt 5 heats lå han på maksimum, hvilket vil sige 9 point. I de sidste 2 heats skulle han imidlertid op imod nogle hårde modstandere. Det blev derfor til en 3. og en 2. plads, hvilket betød at Thor sluttede som en samlet nr. 4 ud af de 17 kørere. En absolut godkendt præstation.

Sept
27
2010

Sølvmedaljerne kom i hus

Så var det tid til sidste runde i Danmarksturneringen for mikroerne. Slangerups hold var kørt til Fjeldsted, hvor det skulle afgøres hvilken slags medaljer der skulle uddeles. Før matchen lå holdet på en samlet 2. plads, apoint med Holsted. Så hvis vi klarede os bedre end Holsted ville det blive til sølv, ellers bronze.

 

Nerverne blev prøvet da Nicklas lagde ud med at få maskinskade, hvilket på sidste omgang ændrede en klar føring til en tredjeplads. Men der blev kæmpet i de efterfølgende heats, og snart var Slangerup foran. Og her blev de, mens de sikkert og roligt udbyggede føringen. Efter en flot indsats var matchen vundet og drengene havde gjort deres for at slutte med sølv. Thor havde vundet alle sine 4 heats og sluttede på en 15. plads på ranglisten over 2. divisionskørere - ud af næsten 70 kørere. Ganske godt gået i betragtning af at det er hans første år i turneringen.

 

Da Holsted senere på dagen skulle møde Skæbæk1, der førte turneringen, var udsigterne lyse. Som det også kan ses af overskriften, gik det som det skulle, Slangerup sluttede på en samlet 2. plads.

4ca0b59c7c7de27092010.jpg

Sept
4
2010

Øernes Cup i Glumsø

D. 28/8 2010 var der arrangeret individuelt løb i Glumsø. Thor skulle for første gang op imod kørere fra 1. division, så vi vidste allerede på forhånd at det ville blive en svær opgave.

 

Der var drama fra start af, da en af Glumsøs bedste kørere måtte udgå allerede i 2. heat, da han skadede sit håndled ifm. et styrt. Thors første heat bar præg af at Thor aldrig havde kørt på Glumsøs bane før. En noget nedslået Thor måtte indkassere en sidsteplads. Men det kunne dog ikke slå ham ud. I de 3 næste heat var det tydeligt at Thor havde bedre styr på banen, og i nogle tætte kampe blev det til to andenpladser og en enkelt heatsejr.

 

I sidste heat var de gode takter dog brugt op. Halvvejs gennem heatet styrtede Thor og endte dermed på en samlet 9. plads i løbet. Heldigvis var der ikke sket skade på andet end stoltheden, så efter lidt ærgrelse blev vi enige om at tage revance til Sjællandsmesterskaberne om en måneds tid - så er det nemlig Thors tur til at have hjemmebanefordel!

Aug
16
2010

Kanon kørsel i Korskro

Så var det endelig igen blevet tid til løb i Danmarksturneringen efter en lang sommerpause. Drengene var tændte og helt enige om, at i dag var det deres tur til at tage førstepladsen. Så mens der tikkede billeder ind af Slangerupbanen under vand, gik de i gang med dagens opgave i den anden ende af landet, hvor der heldigvis ikke var kommet noget videre regn.

Vi skulle møde Munkebo, Fredericia og Outrup, og det blev til en del rigtig spændende heats, hvor der blev kæmpet godt. Udfaldet var der dog aldrig rigtig tvivl om. Med heatsejre i de første 4 heats var stilen ligesom lagt, og Slangerups drenge vandt med hele 51 indkørte point. Thor udviste en utrolig fightervilje. Til trods for et par svære starter, kæmpede han indædt i alle sine heats og vandt alle 4. Alle kørte flot og drengene havde et super sammenhold og heppede på hinanden. Alt i alt en rigtig god dag.

4c6ae027c410f17082010.jpg

Slangerups bruttotrup efter matchsejren.

4c6ae072599ee17082010.jpg

Slangerups bane under vand...

June
23
2010

2x2 match-point hevet i land.

Det er ved at være en vane for drengene at hente andenpladsen hjem, når de kører Danmarksturneringen i 2. division. Således også de forgangne to weekender, hvor der den 6/6 2010 var løb i Vejlby, mens der d. 13/6 2010 skulle køres i Outrup. Begge gange blev Slangerup slået af Skærbæk. Drengenes indsats har dog båret flot frugt, Slangerup ligger således på 3.pladsen ud af 12 hold.

I løbet i Outrup var der ellers drama fra start af for Thor. Ti minutter før start ville maskinen ikke starte. Heldigvis havde en af holdkammeraterne en ekstra maskine, som Thor lånte. Den nervepirrende start på dagen kunne dog ikke slå Thor ud. Med to andenpladser og to heatsejre sikrede han sig som Slangerups bedst kørende på dagen plads i superheatet. Dette blev vundet i sikker stil, så Thor sluttede af med 13 ud af 15 mulige point.

 

May
8
2010

Endnu en vel overstået holdmatch i 2. division.

Så var det tid til at køre match på Slangerup Speedway Center. Thor skulle sidde over for Slangerup, og var derfor lånt ud til Glumsø, som manglede en kører. Det betød 3 heats i dagens første løb, på en noget våd og fedtet bane. Det var samtidig løbsdebut for Thors nye maskine, og det gik rigtig godt. Det blev til en enkelt heatsejr samt to andenpladser, hvilket betød 7 ud af 9 mulige point.

Senere på dagen var det tid til at heppe på Slangerups hold, og også her gik det godt. I en hård dyst kørte Thors holdkammerater endnu to matchpoint hjem.

May
7
2010

Thor kører opvisningsheat sammen med 8 andre mikrokørere.

D. 5/5 2010 var der superliga-match mellem Slangerup og Holsted på Slangerup Speedway Center. Slangerups mikroer stillede traditionen tro op med deres maskiner så publikum havde lidt at se på inden matchen gik i gang. Under præsentationen af superliga-kørerne kom mikroerne på banen. De to opvisningsheat blev kørt i pausen og resten af tiden blev brugt på at heppe på Slangerups kørere - der i øvrigt vandt en meget tæt match med et enkelt point, 44-43.

Slangerups

May
3
2010

Slangerups 50 cc hiver en 2. plads hjem i sæsonens første match i 2. division.

Søndag d. 25/4 2010 var Slangerups mikro-hold taget til årets første hold-match, der blev holdt i Holsted. Vi skulle møde Midtsjælland, Holsted og Odin. Holsted trak roligt fra de øvrige hold, de førte allerede efter 4. heat og fik deres 3 match-point i hus. Blandt de øvrige 3 hold var kampen hård. Efter 11. heat lå de alle 3 på 14 point. Drengene blev dog ved at kæmpe hårdt, og i sidste ende gav det bonus. Efter en tæt og spændende dyst sluttede Slangerup på 2. pladsen og kunne vende hjem med 2 velfortjente match-point. Rigtig flot! Det endelige resultat blev:

Holsted: 39 point (3 match-point)
Slangerup: 29 point (2 match-point)
Odin: 27 point (1 match-point)
Midtsjælland: 25 point

4bf17fd1e290717052010.jpg

Thor er i blåt.

 
Panel title

© 2018 tve

Antal besøg: 27625

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-2,2205989360809sekunder