Twilighters - Historier

RUMVÆSNERNE PÅ TWILIGHTUTOPIA...(Fiktiv historie)

 

MINE FORÆLDRE HAR VUNDET I LOTTO!!! OG NU SKAL JEG OP I RUMMET. Det bliver så fedt, selvom alle i min familie skal med. Jeg måtte ikke tage derop alene, (fordi det er farligt at rejse i rummet). Mine forældre er besatte af tanken om at opdage en ny planet, min lillebror vil se om ”Star Wars” findes og min søster vil se om ”Hello Kitty” er et sted i rummet. Helt ærligt! Er det overdrevent er hvad! Jeg vil bare opdage rumvæsner... Vi skal afsted imorgen, så nærmest hele vores hus er pakket ned. Altså vi skal jo have det mest nødvendige med, så alle har pakket hele deres værelser ned. Vi er egentlig ikke bange, selvom det er farligt at rejse i rummet, (for 75 millioner kan man få dygtige rumeksperter). Alle mine venner har været og sagt at de vil savne mig og jeg har fået gaver p.g.a mit lange fravær.

Næste dag:

Vi sidder i raketen og der er 20 sekunder til afgang, hvor er jeg bare nervøs, ”Nedtælling i gang-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-afgang!” Raketten letter nu, ARRGGGHH, det larmer vildt meget. Men nu er oppe i atmosfæren og der er overraskende stille, (bortset fra larmen fra motoren) og sjovt nok fløj vi lige forbi månen og der var IKKE noget amerikansk flag. Ha, tag den amerikanere.

5 døgn senere:

Der er en planet i sigte, en uopdaget, så mine forældre er ved at dø af spænding. Jeg er også ret spændt. Pilotten siger at vi er ved planeten om cirka 5 minutter. Imens sidder jeg og hænger Twilight op på mit ”værelse”. Vi lander nu, så jeg er vildt spændt. PLUUSSHHH... Vi træder ud på den ´Intetkaldte´planet. Min mor er i gang med at plante vores flag, (det danske og et med vores ansigter).

Vi er på vej til byen nu og man kan se i det fjerne at den er beboet, OVERSEJT! Mens vi går hører jeg musik på min medbragte ipod. Ca. 2 minutter og så er vi ved byen.

Okay, jeg tror jeg drømmer, men hele byen er dækket af...TWILIGHT!!!!!!!!!!!!!!!

Alle har åbenbart ventet på mig, (jeg er den store Twilightguru). De har overvåget mig det sidste halve år, (da jeg blev Twilightfan). Der er en statue med mig og jeg er deres dronning. Deres træer er lavet af vingummi og de har chokolade/sodavands-søer. Plus der er KÆMPE-jordbær,(som man kan dyppe i den gigantiske chokolade-fontæne). Der er Twilight over det hele og den er sort selvlysende.

Vi skal hjem i morgen, (rejsen skulle ikke være for lang) så jeg har samlet så meget Twilight som jeg kan, det skal nemlig ind på mit værelse. Min lillesøster har grundlagt en ”Hello Kitty” butik og min lillebror har grundlagt en lego-butik.

1 uge efter:

Vi er endelig hjemme og alle er glade for at se mig. Jeg ”kom til” at tage alt Twilightét på planeten, så nu er det kun Utopia tilbage, men rumvæsnerne har det godt. Nu har vi kun 50 millioner til bage på grund af rumrejsen. Men det er vel stadig mange penge. Tjja, jeg er vel bare glad for at se mine venner igen. Nu er min rejse slut.

 

SLUT!

 
Panel title

© 2018 Freja

Antal besøg: 91702

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33216094970703sekunder
Seneste Nyheder
Billeder fra Filmen
Pletskud
Twilight fun
Twilight billedbog
Billedside