Twilighters - Mine venner

Interview med min aller bedsteste veninde, nemlig THERESE!!!

Her vil vi bringe et eksklusivt interview med min hjerteveninde Therese, der vil fortælle om hvor meget hun hader Twilight. (Hvis i ikke kan lide hende af den grund kommer i ALDRIG til at besøge hjemmesiden igen.)

 

Mig: Nåå Therese, jeg ved ikke kan lide Twilight, hvorfor???

Therese: Tjja Freja, jeg kan ikke forstå du ikke vågner op om natten og skriger og tisser i bukserne, når du har alt det Twilight på væggene. Ærligt talt, så synes jeg alle personerne er skidegrimme og især Kristen´s veninde (Dakota fanning.red.) der har de der store glugger. Men den grimmeste er nu Robert, faktisk har jeg to øgenavne til ham, Edwardowittz og Edvard (udtales Ed-vardd). Og lige en lille meddelese til alle, jeg har gjort ham meget smukkere på et billede der ligger under "Twilight fun", der hedder "Edvard"

Mig: Hvorfor synes du Dakota er grim??? ( P.S, Nyt kælenavn til Robert, ROBERTO, sejt navn ikk)

Therese: Seriøst mand, hendes store øjne er vildt scary, det ligner hendes øjne er ved at hoppe ud af hovedet på hende!!!

Mig: Okay, hvad er det der er så grimt ved Robert?

Therese: Der er mange ting for eksempel! images?q=tbn:ANd9GcSK1st34dX3a2rfWJMUoYc_GCKVI30SP82I_XTrWM1q0doAvnc_

På billedet oven over, hans hår (det ligner en klatkage-hundelort), hans næse (der vrikker til siden og det ser helt vildt grimt ud), og så kan i se, han er grim, dadadadam! Han er rigtigt grim, og jeg kunne finde på flere ting, men vi skal videre.

Mig: Har du egentlig altid hadet Twilight???

Therese: Nej, men kun i meget kort tid. Da Freja viste mig bogforsiden (hvor Robert er LIDT pæn) og da hun fortalte mig om det synes jeg det lød lidt spændene. Da jeg jeg næste gang kom over til Freja indså jeg hvor meget jeg hader det.

Mig: Hvordan havde du det da jeg havde taget testen om Twilight-li´hed?

Therese: Jeg havde det godt, jeg havde svaret nej på alle spørgsmålene, bortset fra hvis der var et spørgsmål om du hader Twilight.

Mig: Hvad synes du om dette billede?

Therese: Det var det billede Freja viste mig allerførste gang, så jeg synes han er lidt pæn(kun LIDT fordi han ligner en syttenårig vampyr lidt...) Jeg synes Bella ligner en lille baby (hihi).

 

 
Panel title

© 2019 Freja

Antal besøg: 92019

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47245192527771sekunder
Seneste Nyheder
Billeder fra Filmen
Pletskud
Twilight fun
Twilight billedbog
Billedside