Min Twin Soul - Forside

Jeg har mødt min twin soul

Det er jo noget af en udmelding, men det er jeg bare fuldstændig overbevist om.

Hun er i hvert fald betydelig mere end bare min soulmate, det er jeg også fuldstændig overbevist om.

 

Hvis man læser på nettet om soulmates og twin souls er der langt mellem den seriøse information, og meget forskellige opfattelser af emnet, så alle referencer her på siderne er mine egen fortolkninger.

 

 

Men nu til det primære formål med disse sider; nemlig en hyldest til det vidunderlige menneske jeg betragter som min twin soul. På disse sider kaldet D.

 

 

Jeg mødte D første gang for ca. 5 år siden hvor vi begge deltog i en meget inspirerende event. Vi var på bølgelængde og faldt i snak. Efterfølgende var vi på en enkel hyggelig bytur sammen med en 3. person som vi nu kun omtaler som ”pigen-vi-ikke-kan-huske-navnet-på” (rigtig gættet, vi kan absolut ikke huske hvad hun hed).

 

I den efterfølgende periode har vores kontakt været meget sporadisk, noget i retning af ”hej hvordan går det – nu burde vi altså også tage os sammen til at ses”.

For et stykke tid siden blev jeg så inspireret til rent faktisk at forsøge at få det til at lykkes, men der skulle alligevel gå en rum tid idet der hele tiden lige skulle komme et eller andet i vejen.

Hvis man ser spirituelt på det kunne man godt få den lumske mistanke at det var meningen vi skulle vente.

 

Endelig så lykkedes det! Det har siden vist sig at både D og jeg havde vores forbehold da det jo var 5 års tid siden vi sås første gang, men ud fra devisen ”det var jo meget hyggeligt den gang, så kunne det jo også være at det blev det denne gang – om ikke andet for et par timer!”

 

Sådan skulle det ikke gå!

 

Vi mødtes og efter lidt indledende smalltalk skete der noget meget forunderligt hvor hele vores samtale, på meget kort tid, transformerede op i et nærmest spirituelt leje – og hvor vi oplevede en meget unik connection med en utrolig intuitiv forståelse af hinanden.

Det var på en måde som at sidde og tale med din bedste ven, der har kendt dig i en menneskealder og forstår dig ind og ud.

Hvad der er endnu mere overraskende var vores umiddelbare evne til at supplerer hinanden; tabte den ene tråden samlede den anden den bare op og bar den videre. Mange mennesker er årevis om at nå dertil (hvis det nogensinde lykkes) - vi gjorde det bare!

 

Vi har hver især vores egen bagage i den mentale rygsæk, men for mig er D det eneste menneske hvor jeg kan åbne rygsækken i tryghed og blive mødt med en varme og en tillid langt ud over det sædvanlige.

 

Vores samtaler indtil nu har da også haft en overvægt af mere personlige emner; emner som man typisk ikke fortæller til gud og hver mand (med mindre man bor på Paradise hotel), men i denne stemning af varme, støtte og accept virker det på mig som det mest naturlige i verden.

 

Vores første møde ”i nyere tid” varede 8½ time (en anelse mere end forventet!) og vi skiltes først kl. 2 om natten.

Farvel krammet blev for mig en opsummering på hele aftenen. En intens glæde ved at have mødt dig (igen) og blive en del af dit liv.

Jeg forlod dig i opløftet stemning med en følelse af at dette var en glædens milepæl i mit liv; it was a meeting meant to be!

 

Kæreste D; Kæreste twin soul. Du har tændt et lys i mit liv som jeg troede var slukket for mange år siden og aldrig ville blive tændt igen.

Det er mit håb at vi får mange skønne og berigende stunder sammen da jeg føler vi har så meget at give hinanden, men uanset hvad der sker og uanset hvor vores livsbaner bringer os hen er dette noget jeg vil bære i mit hjerte resten af mine dage – med den største varme, glæde og kærlighed.

 

De kærligste knus og kram

J

 
Panel title

© 2018 twinsoul

Antal besøg: 1305

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34660792350769sekunder