- Praktisk information
 

ANKOMST OG OPSTILLING

Dørene åbnes for sælgere kl 08.30. Der vil hænge en plan over hvor din plads er når du ankommer. Når du har fundet din plads, er det bare med at stille op. Brug gerne pladsen bag dig og under bordet, og foran bordet, hvis der er plads!!! Har nogle af jer lidt plads til siderne - fx til tøjstativ, så brug det MEN på den betingelse at det ikke generer de andre sælgere.Spørg os hvis du er i tvivl.

Du er velkommen til at køre så tæt på indgangen som muligt, når du skal læsse varerne af, men kør derefter bilen lidt væk så der er plads til gæsterne, pladsen er trang.

 

PLAN OVER BODERNE - HVOR SKAL DU STÅ?

Fordeling af bordene sker efter lodtrækning, dvs helt tilfældigt. Du kan se en plan over, hvor du skal stå, når du kommer til indgangen. Det er tilladt at bytte plads indbyrdes, hvis I har lyst til det.

 

 

GODE RÅD

Det er vigtigste er at medbringe byttepenge, og gerne masser af dem!

Bunkevis af tøj sælger ikke så godt som et lille, men velvalgt udvalg. Gør det lækkert og overskueligt at se på for køberne. Brug fx.nogle kasser til at lave højdeforskelle på bordet, så det hele bliver set.

Det er op til dig selv om du vil sætte priser på, men uanset hvad du vælger, bør du være forberedt på at handle om prisen, give mængderabat osv. Det er træls at slæbe for mange ting med hjem igen.

Det ville være en go ide med en dug for at gøre boden lidt mere præsentabel.

 

 

MAD & DRIKKE

Sørg for at have en madpakke med, da der ikke er mulighed for at købe noget på Bazaren - udover lidt kaffe og kage, og hvad vi ellers lige hitter på:0)

 

NEDPAKNING

Når bazaren er slut, skal du pakke alle dine ikke-solgte varer ned og tage dem med hjem. Smid også evt affald ud, inkl evt papirsdug. Vi opfordrer kraftigt til, at man ikke pakker sammen FØR bazaren er slut! Det er selvfølgelig tilladt at hente sin bil og parkere den tæt på indgangen, når man skal pakke varerne ned.

 
Panel title
Antal besøg: 4947

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.13581585884094sekunder