Overvægtige teeangere - motion
Det er meget vigtigt at dyrke motion især for teenager,  man kommer til at se bedre ud, og man får det bedre med sig selv især når man er i teenage alderen. Mange teenager som ikke dyrker sport eller motion, er overvægtige. Og overvægtighed kan medføre alvorlige sygedomme både fysiske og psygiske. Især mange piger bliver ramt af overvægtighed. Og det medføre de fleste piger bulimi, bulimi er en sygdom, hvor man spiser store mængder af mad, og derefter stikker en finger i halsen.
Så alt det du har spist kommer ud. Det er en meget fysisk sygdom, fordi når man spiser en lille ting, sætter man i hovedet at den sidder et sted i maven og den kan man tage på af så det er derfor de fleste kaster op.
Motion er meget vigtigt, for dig. Man får mere seltillid, og engang når man bliver voksen kan det gå udover ens børn, hvis nu de ser et glas coca cola istedet for et glas mælk. De fleste børn ejer overvægtigheden af deres forældre.
Sport kan hjælpe dig med at være mere frisk, fysisk aktiv, få en flot krop, konsentrærre dig mere, og stærk istedet for at være doven og sløv.
hvis dit BMI er under 18,5 er du undervægtig
Hvis det er  mellem 18,5-24,9 er du helt  normalvægt
Er det  mellem 25-29,9 er du  overvægtig
Hvis det kommer op på 30-39,9 er det fedme
Men hvis man nu har et BMI på over 40 er det en svær fedme du har og må derfor gøre noget ved det med det samme. før det bliver til noget livsfarligt.
Fat%20tummy2.jpg


kilder:
 
Panel title

© 2018 ungogsund

Antal besøg: 66

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47895789146423sekunder