unnivisions - Forside
Hej og velkommen til.

Jeg er en kvinde på 39 somre som læser til social og sundhedsassistent som i forkortelse er SSA. denne uddannelse satser jeg på at være færdig med til juni 2012. men tiden som elev på elevløn og med huset fuld af unge børn er pengene meget små, så jeg er sprunget ud som Tupperware konsulent, og håber jeg kan samle lidt lommepenge til at gøre ting med sammen med alle mine 5 skønne børn (3 egene og 2 bonusbørn)
Jeg er gift og er tilflytter her til Aalborg egnen og flyttede hertil i november 2005. Jeg er født i Norge og flyttede til DK i 1979 og har boet på sjælland indtil 2005.

Jeg kører ud til Tupperware demonstrationer i hele Nordjylland. jeg tager dog 1 kr. pr km efter de første 20 km. da benzinpriserne jo ikke ligefrem er lave længere.

Skulle du have lyst til at få besøg af mig og se det flotte udvalg af Tupperware produkter som du kan bestille ved demonstrationen ja send mig blot en mail på unnivisions@gmail.com. med dit navn og et tlf nr. og jeg ringer dig op for yderligere oplysninger.

Her på siden kan du se billeder af vare samt de nyeste kataloger og gode tilbud lige nu hos os i Tupperware.

Jeg ser frem til at høre fra dig og vil samtidig takke dig for opmærksomheden.

OBS OBS OBS.
Husk at der er altid gode værtindegaver til dig der holder en demonstration, og hvis dine gæster handler for 250.00.kr eller mere er der også en lille gave til dem. 


 
Panel title

© 2019 unnivisions

Antal besøg: 13849

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,90985822677612sekunder