USA Rejseguiden - om os
Seneste nyheder
Blog
Billeder fra USA
Vores virksomhed består af et dynamisk team af erfarne rejsere. Vi har alle meget erfaring med rejser på internettet, og vi er yderst organiserede og praktiske anlagt. Forløbet for booking af vores service er som følger:

Kunden kontakter os via mail eller telefon. Vi snakker grundigt med kunden om dennes ønsker og behov. Kundens velbefindende er i højsædet hos os, så derfor vil vi gerne vide noget om familiens størrelse, hvor mange børn der er samt hvad de forskellige medlemmer af familien har af interesser. På denne måde kan vi skræddersy et program til den enkelte familie.
Når vi har disse informationer begynder processen i indhentning af tilbud fra diverse rejsesider. For at få det bedste ud af jeres rejse skal vi have et budget fra kunden, så vi ved hvor meget kunden er villig til at ofre på rejsen. 
Når vi har indhentet tilbud fra diverse rejsesider o.lign kontakter vi kunden for at fremlægge disse for kunden. Typisk vil vi have 2-3 forskellige tilbud klar.
Når kunden har givet grønt lys, laver kunden en indbetaling til os, og bestillingen går i gang. Kunden får derefter en mappe med alle informationer, billetter, adresser, praktiske informationer.
 
 
Panel title
Antal besøg: 3019

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65609812736511sekunder