V-Goat - Forside

 

!VIGTIGT!

V-GOAT FLYTTER TIL EN ANDEN HJEMMESIDE. LINKET KOMMER SÅ SNART SIDEN ER FÆRDIG! Den nye siden er automatisk og du får dine bestillinger med det samme.

Hej!

Velkommen til V-Goat !

4b2ed041349a621122009.gif

Kort Info;

Her på siden kan du få din/dit helt eget ged eller får! Der vil være forskellige racer indenfår 'Får' og 'Geder'.

Opret din egen gård og køb din første ged eller får på 'Market'! Der er en masse geder eller får som fx. andre gårde har solgt! Du kan få din/dit ged eller får gravid og den kan få et lam eller kid!

HVORDAN OPRETTER JEG EN GÅRD?;

Gå ind i 'Kontakt' i menuen til Venstre side. Skriv i beskeden at du vil oprette en bruger og hvad gårdnavnet skal være

 

Kontakt;

Hvis du har brug for mere hjælp eller information kan du sende en Mail til mig i menuen til venstre, og så inden på 'Kontakt'.

________________________________________

HELD OG LYKKE :D

___________________________________________

INFO

Opret brugeren på måden som står længere oppe. Du kan også sende en besked i min PK på Net-hesten til Menjamugga hvis du har NH.

Når jeg har set beskeden eller mailen bliver du skrevet op i 'Gårdene' og du kan nu købe en ged eller et får på 'Market'  og følg guiden der til hvordan man bestiller et dyr.

 

 

AVL

Hvis du har et hunkøn af enten ged eller får, kan du få den gravid. Bare skriv i bestilling at du vil have dit hunfår/ged bedækket af 'Navnet på dyr' fra 'navnet på ejegården' . Når jeg ser mailen skriver jeg ved dit får at den er gravid. Og den får et kid eller lam om 14 dage! Når dyrebarnet er født, bliver det voksent om 40 dage.

AVLs Dyrene;

Der er en type geder og får som er 'Avlsmærket'. Og hvis den får et kid eller lam, vil lammet elller kiddet være mere værd!

Genkend en avlsmærket ged eller får på at den har et gult mærke i øret med et A på!

_____________________

LEDIGE HANKØN;

 

4b2fdbba6a38d21122009.gif

MoonBoot - V-Goat

Tegnet af V-Goat

 

KALENDEREN

I menuen er der et felt hvor der står 'VG KALENDER'. Der vil jeg have at gårdene ofte går ind og tjekker! Det kunne være der var noget vigtigt som en konkurrence!.

 

 
Panel title

© 2018 v-goat

Antal besøg: 17898

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33232712745667sekunder